Skip Navigation Links

Cinsel Yetersizlik Kabus Olmaktan Çıkıyor

Erkeklerin korkulu rüyası 'Cinsel Yetersizlik' modern tıbbın sağladığı imkanlarla tarih oluyor. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Uzmanı Opera

Sağlık   A+a-

Erkeklerin korkulu rüyası “Cinsel Yetersizlik” modern tıbbın sağladığı imkanlarla tarih oluyor. Üstelik SGK, cinsel yetersizlik konusunu hastalık olarak gördüğü için de, SGK'lı hastalarda uygulandığı şekliyle operasyonu yapan sağlık kuruluşuna ödemeyi yapıyor. Bu nedenle büyük meblağlar tutan bir operasyon, SGK tarafından karşılandığı için ücret ödemeden bedava mutlu olunmasını sağlıyor.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Okan Uysal, bölgede ilk kez gerçekleştirilen “Mutluluk Çubuğu (Penil Protez)” operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi.

İsmi açıklanmayan hastanın şikayeti üzerine uygulanan tedavi ve cerrahi operasyon sonucu Mutluluk Çubuğu’nun takıldığını ifade eden Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Okan Uysal, bir çok nedenle yaşanabilen cinsel yetersizlik sorununun tedavi ve cerrahi operasyonla düzeltilebildiğini söyledi.
Doktor Okan Uysal, mutluluk çubuğu operasyonunun bölgede ilk kez kendileri tarafından başarıyla gerçekleştirildiğini tahmin ettiklerini de ifade etti.

Diyabet ve kalp hastalıklarının yoğun olduğu bölgemizde cinsel yetersizlik sorunuyla sıkça karşılaşılabildiğine vurgu yapan Doktor Okan Uysal, “Toplum baskısı, ahlak, ayıp nedeniyle cinsel yetersizlik sorunu olan erkekler doktora gitmeğe çekiniyorlar. Bir hastamızın müracaatı sonrası uyguladığımız tedavi ve cerrahi operasyon yöntemiyle halk arasında mutluluk çubuğu olarak tabir edilen Penil Protez takıldı. İnsan sağlığı söz konusu olduğunda her ne bahaneyle olursa olsun doktora gitmek değil, gitmemek ayıptır. Vücudun tüm organları bizimdir ve bu organların zaman içerisinde geçici veya kalıcı sorun oluşturması tüm insanlar için mümkündür. Özel Gelişim Hastanesi ileri tıp imkanlarıyla cinsel yetersizlik sorununun çözümü için tüm imkanlar mevcuttur” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet