Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Almanya Dortmund Çukurova Alevi Derneği Samandağ Belediyesi’ni Ziyaret Ettİ

Başkan Yardımcısı Yıldız Dortmund Alevi Derneği Başkanı Bağdat’ı makamında kabul etti

Almanya Dortmund Çukurova Alevi Derneği Samandağ Belediyesi’ni Ziyaret Ettİ

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız Almanya Dortmund Kentinde kurulan ve faaliyette olan Çukurova Arap Alevi Derneği Kurucu Başkanı Yaşar Bağdat’ı makamında kabul etti. Ziyarete Yaşar Bağdat yan sıra beraberinde Babası Ali Bağdat ile Belediye Basın Yayın ve halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları eşlik etti. 
 
Başkan yardımcısı Mehmet Yıldız’ın nezaket ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Çukurova Arap Alevi Derneği Başkanı Bağdat Almanya Dortmund Kentinde dernek bünyesinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Bağdat; Belediyemiz Samandağ’da alt ve üst yapı çalışmalarını, özellikle Hz. Hıdır Makamı çevresine yapılan peyzaj çalışmalarını takdirle karşıladıklarını bu proje bitmesi ile birlikte
Turizmin önünün açılacağını belirterek özellikle Başkan Mithat Nehir’e teşekkür etti. 
 
Bağdat konuşmasının devamında; “Almanya Dortmund kentinde çalışıyorum. Kendimize ait olan örf adet gelenek ve göreneklerimizi kurduğumuz Çukurova Arap Alevileri derneği bünyesinde gerçekleştiriyoruz.
 
 Memleketimiz olan Samandağ’ı Sosyal medya üzerinden takip ediyorum. Öncelikle Samandağ’ın Turizm alanında gelişmesini istiyorum. Bu istek sadece bana özgü bir istek değil bütün insanlarımızın isteği olmalı. Bu çerçevede mahallelerimizden başlayarak bütün alanların temiz kalmasına özen göstererek temiz bir çevrede yaşar, Kent görünümüne de güzellik katarız.
 
Başkan yardımcısı Mehmet Yıldız Çukurova Arap Alevi Derneği Başkanı Yaşar Bağdat’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yardımcısı Yıldız Dernek Başkanı Bağdat’a Samandağ’ına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar