Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi’nde Müdürler Toplantısı

Samandağ belediye Başkanı Mithat Nehir birim müdürleriyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Samandağ Belediyesi’nde Müdürler Toplantısı

Yerel   A+a-

Samandağ Belediyesi´nde rutin olarak birim müdürleri ile yapılan  değerlendirme toplantısı Belediye Başkanı Mithat Nehir başkanlığında 8 Ağustos Salı Günü saat 17.00’da Belediye hizmet binasında bulunan eski meclis  salonunda  gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcıları M.Ali Kamacı, Mehmet Yıldız,Adem Yılgın ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda yürütülen çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler,  oluşan aksaklıkların tespiti yapılarak çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.Toplantının başlangıcında Personelin uyması gereken  maddelerin yer aldığı iç genelge başkan yardımcısı Adem Yılgın tarafından müdürler ile paylaşıldı. 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak birim müdürlerinin daha iyi hizmet verebilmesi,hizmet çıtasının yükseltilmesi hususunda görüşlerini ve önerilerini dinledi.Başkan Nehir hizmet çıtasının yükseltilmesi adına ilgili taleplerin imkanlar çerçevesinde yerine getirileceğini belirtti. 
 
Başkan Nehir konuşmasının devamında;Tomruksuyu Eski Belediye binasının halkla yapılan istişareler sonucunda  yıkılıp, park yapılması yönünde bir irade oluştuğunu çalışmların bu yönde sürdüğünü belirtti.  75. Yıl Parkı yer altı otopark  ve üstününde yeşil alan olarak tasarlandığını ifade etti. 
 Mağaracık Eski Belediye Binası yıkılıp, sosyal merkez olarak yapılması için gerekli çalışmaların başladığını söyleyen başkan Nehir Semt Pazarının ilçenin bütününe hizmet verecek şekilde yapıldığını belirtti. 
 
Başkan Nehir Toplantının sonunda Haftaya yapılacak Müdürler toplantısında da, her müdürlüğün yaptığı çalışmaların sunumunu slayt eşliğinde yapacağını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet