Skip Navigation Links

Duyarlı Vatandaştan Tekerlekli Sandalye Bağışı

Halbutoğulları: küçük çaplı bile olsa fayda sağlar

Duyarlı Vatandaştan Tekerlekli Sandalye Bağışı

Yaşam   A+a-

Duyarlı vatandaş Engelli bireylere  verilmek üzere Tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu. Çiğdede Mahallesi Ecevit Caddesinde ikamet eden Besim Halbutoğuları bağışladığı sandalye vefat eden Babaannesi Zekiye Halbutoğulları tarafından kullanılmıştı.
 
Babaannesi Zekiye Halbutoğulları’nın vefatı nedeniyle tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibine verilmek üzere Samandağ Belediyesi yetkililerine teslim etti.
 
Besim Halbutoğulları ile  bu örnek davranışından dolayı yaptığımız görüşmede düşüncelerini dile getirdi; “Babaannem sağ iken tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duydu. Aldım ve yaşadığı sürece de sandalyeyi kullandı. Babaannemin vefatı nedeniyle ihtiyacı olan vatandaşa ulaştırılmasını istiyorum. 
 
İnsanların dayanışma içinde olmaları ve birbirine yardımcı olmaları önemsenmelidir. İnsanlar sorunlar karşısında mütemadiyen birbirine yardımcı olmaları gerekmekte; Küçük çaplı bile olsa ihtiyacı olanlara bir fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle ihtiyacı olan vatandaşa verilmesi için Samandağ Belediyesi yetkililerine teslim ettim.” 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet