Skip Navigation Links

Başkan Savaş Kuyulu Mahallesi’nde..

Doç. Dr. Lütfü Savaş,Kuyulu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Cuma Yılmaz’ın ev sahipliğinde dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Savaş Kuyulu Mahallesi’nde..

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya ilçesine bağlı Kuyulu Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği(SYDD)  Başkanı Cuma Yılmaz’ın ev sahipliğinde dernek üyeleriyle bir araya geldi.
 
Gerçekleşen toplantıda dernek üyeleriyle yapılan hizmetler dâhil birçok konuda istişareler yapan Başkan Savaş, Hatay’da aktif çalışmalar gerçekleştiren sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri ile irtibat halinde olduklarını belirterek, işbirliği içerisinde birçok çalışmayı gerçekleştirdiklerini vurguladı.
 
DERNEK ÜYELERİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’A HUZUR VE HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
Hatay’ın tüm ilçelerinde gerek altyapı gerek üstyapı çalışmaları gerçekleştirerek hemşehrilerinin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla özverili çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Savaş, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Başkan Savaş’ın il geneline sunduğu kaliteli ve kalıcı hizmetleri yakından takip ettiklerini kaydeden dernek başkanı Yılmaz, Hatay’ı bütünleştirici bir anlayışla önce huzur sonra hizmet anlayışıyla yöneten Başkan Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet