Skip Navigation Links

Arsuz'da Zakkum'dan Unutulmaz Konser

Arsuz Retro Lounge Bar’da sahne alan Zakkum, hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Arsuz'da Zakkum'dan Unutulmaz Konser

Gündem   A+a-

Hatay’ın turizm cenneti olan Arsuz’un gece hayatına hızlı bir giriş yapan Arsuz Retro Lounge Bar, son zamanların en gözde Alternatif Rock Müzik grubu Zakkum’u hayranlarıyla buluşturdu.

 

 

Haron Turizm& Organizatörlük ve CES Prodüksiyon'un Hatay Koordinatörü, Organizatör Ali Güler'in organize ettiği, toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk konusunda gerçekleştirdikleri çalışmalar ve destekledikleri projelerle sürekli takdir toplayan Arsuz’un ilk ve tek hastanesi Medica Arsuz Tıp Merkezi’nin sponsorluğundaki konser için Zakkum üyeleri Arsuz’a geldi.

Konserden bir gün önce Arsuz’a gelen Zakkum üyelerini Akdeniz’in masmavi serin sularının kıyısındaki Arsuz Twins Otel Sahibi Özcan Ağır, özel dizayn edilmiş, modern iç tasarımlı lüks odalarında misafir etti.

 

 

Arsuz Twins Otel’in deniz manzaralı terasında konser için dinlendikten sonra Sem Usta Restaurant ve Break Cafe&Restaurant’ta Arsuz’un zengin mutfağının leziz yemeklerini tadına bakan grup üyeleri hayranlarıyla buluşmak için Arsuz Retro Lounge Bar sahnesine geçti.  

 

 

Saat 21.00’da başlayan konserde Arsuz Retro Lounge Bar’ı dolduran müzikseverler Zakkum’un sanatçıları Yusuf Demirkol, Cem Senyücel, Eren Parlakgümüş ve Emre Yılmaztürk sahneye çıktıkları esnada çığlıklar ve alkışlar kopardı.

 

Hayranların hemen hemen her parçaya eşlik ettiği konser büyük beğeni topladı. Sahnede toplam 1 buçuk saat boyunca en sevilen parçalarını seslendiren Zakkum, konseri hayranlarını selamlayarak sonlandırırken akabinde Arsuz Twins Otel’de konakladılar.

 
 
 

Konsere katılan müzikseverler Zakkum grubunun sahnesi sonrası eğlence sektörünün tanınan isimlerinden DJ Türksan Şencan canlı performansı ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmeye devam ettiler.

 
 

Arsuz Retro Lounge Bar ortağı Alper Karaçaylı, düzenlenen konsere katılan herkese teşekkür ederek, Retro Lounge Bar olarak Arsuz’un eğlence hayatında önemli bir yer edinme yolunda hızla ilerdiklerini ifade ederek , “Bizler bunun bilincinde olarak daima daha iyiyi ve daha kaliteliyi sunmak için çalışıyoruz. İşletmemizde konser programlarımız Ağustos ayında devam edecek. 19 Ağustos'ta 'Kalben', 27 Ağustos'ta 'Mahmut Orhan', sahne alacak. Konserlerimizin biletleri, mekânımızdan alınabilir" diye konuştu. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet