Skip Navigation Links

Darbe Girişimine Konvoylu Tepki

İskenderun belediyesi çalışanları, hizmet araçlarıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla ilçe turu yaptı.

Darbe Girişimine Konvoylu Tepki

Gündem   A+a-

Türk bayraklarıyla donatılan belediyeye ait iş makineleri ve araçlarını kullanan belediye çalışanları, ilçede konvoy yaparak darbe girişimine tepki gösterdi.
 
Vatandaşların alkışlarla ve el sallayarak destek verdiği tura, bazı kişiler de özel araçlarıyla katıldı.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada darbe girişimine tepki vermeye tuttukları demokrasi nöbetiyle devam ettiklerini belirtti.
 
İlçede 15 Temmuz'dan itibaren binlerce vatandaşın demokrasiye sahip çıktığını vurgulayan Başkan Seyfi Dingil,"15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından iş makinalarımız, kamyonlarımız, askeri birliklerin önünde demokrasi nöbeti tutuyor. Belediye araçlarımızın tümü darbe girişimine tepki amaçlı böyle bir konvoy düzenledi. 
 
Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız demokrasi nöbetine çarşamba günü nokta koyulacağını söyledi. Bizlerde o güne kadar meydanlarda olacağız. Vatana ihanet içinde olan, millete ve vatana kasteden dâhili ve harici bedhahlar asla kötü emellerine ulaşamayacaklardır. Bu aziz millet buna izin vermez” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet