Skip Navigation Links

'Üretmeye Ve Direnmeye Devam!'

MÜSİAD Hatay şubesi tarafından İskenderun ve Payas ilçelerimizde Milli irade ve Vatan nöbetine katılan meydanlardaki Halka dondurma ve su ikramlarında

'Üretmeye Ve Direnmeye Devam!'

Gündem   A+a-

MÜSİAD Hatay şubesi tarafından İskenderun ve Payas ilçelerimizde Milli irade ve Vatan nöbetine katılan meydanlardaki Halka dondurma ve su ikramlarında bulunuldu.
 
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı yapılan bu etkinlikte şunları söyledi.;
Hain FETÖ'nun darbe girişimini ilk günden itibaren lanetleyen, seçilmiş hükümetin arkasında olduklarını bildiren Müstakil Sanayici ve İş Adamları (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İskenderun ve Payas ilçelerinde 'Milli İrade ve Vatan Nöbeti'ne katıldı. Başkan Fatih Tosyalı, "Her türlü darbeye karşıyız. Seçimle gelmiş bir Hükümet dışında hiçbir iradeyi tanımıyoruz. Ülkemizin bu kalkışmadan daha güçlenerek çıkacağına inancımız tamdır" değerlendirmesini yaptı.
 
'GÜNDÜZ ÜRETİYORUZ, GECE NÖBETTEYİZ'
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı, İş dünyasının gündüz üretimini yaparken, gece de demokrasi nöbeti tuttuğunu söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü; "İş alemi olarak herkes farklı ve çok güzel sloganlar üretiyor bu dönemde. Biz de; 'Üretmeye ve direnmeye devam' diyoruz. Direnme değimiz kısmı, gece nöbetlerle ilgili kısmı. Ama önemli bir başka ayağı da silahla elde edilemeyenin, ekonomik anlamda yapılabilmesi riskine fırsat vermemek açısından 'üretmeye devam' etmek ama, sadece devam etmek değil, dozunu arttırarak, daha fazla üreterek devam etmenin önemini anlatıyoruz."
 
'EKONOMİNİN ÇARKLARI AKSAMADAN DÖNÜYOR!'
"Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Hükümet yetkilileri, siyasi partiler ve vatandaşın tek vücut halinde dik duruşu ile hain Fetö'cü darbe girişimi boşa çıkarıldı" diyen Başkan Tosyalı, şöyle konuştu: “Türkiye'miz çok önemli bir sınavdan geçti. Bir avuç kendini bilmez vatan haini Fetö'cü teröristlerin darbeye kalkışması Türk milletinin sağduyusunu, birlik, beraberliğini, tek ses tek vücut olarak kenetlenmesini, millî iradeye ve Cumhuriyete sahip çıkmasını daha da güçlü bir şekilde kenetlemiş ve Türkiye'nin ne kadar büyük bir ülke olduğunu tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Halkımızın demokrasiye olan inancı galip gelmiştir. Darbe girişimine karşı dik duruşlarıyla, açıklamaları ile destek olan önemli bir kesimde iş dünyası idi. Darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren MÜSİAD, bu haince girişimi kınayıp devletimize destek vermiştir. Bu hain girişimin çökertilmesinin orta ve uzun vadede ülkemiz ekonomisine olumlu yansımalarının olacağı kanaatindeyiz. Çünkü iş dünyası huzur, güven ve istikrar ister. Güçlü millet iradesi her türlü zorlukla baş edebileceğimizi, ülkemizin uluslararası arenada da siyasi ve ekonomik gücünün kat be kat artacağını ortaya koymuştur" dedi.
 
'VATANIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı son olarak, "Milli İradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Tehlike sona erene kadar Demokrasimize sahip çıkmaya ve nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
 
    
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet