Skip Navigation Links

İş Makinesi, Yeraltı Elektrik Kablosunu Patlattı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Türk Telekom için kazı yapan iş makinesi yeraltı elektrik kablosunu patlattı.

İş Makinesi, Yeraltı Elektrik Kablosunu Patlattı

Gündem   A+a-

Hatay'ın iskenderun/" title="İskenderun Haberleri" style="text-decoration: none; font-size: 16px; line-height: 24px; color: rgb(51, 51, 51) !important; cursor: pointer !important; font-stretch: normal !important;">İskenderun İlçesi'nde Türk Telekom için kazı yapan iş makinesi yeraltı elektrik kablosunu patlattı. Patlama sonrası çıkan yangın, bir vatandaş tarafından söndürüldü.

İskenderun İsmet İnönü Caddesi'nde orduevi ve lojmanları civarında öğle saatlerinde telefon kulübesine hat çekimi için iş makinesi kazı yaparken yeraltı elektrik kablosu patladı. Patlamanın ardından alevler yükselmeye başladı. Korku ve paniğe neden olan patlamanın ardından olay yerine polis sevk edilirken, bir vatandaş yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale ederek alevleri söndürdü.

Can kaybının yaşanmadığı olayla ilgili çevredeki vatandaşlar Türk Telekom tarafından telefon kulübesine hat çekimi çalışması yapıldığını öğrendiklerinde, çalışanları kazı yapılan bölgede elektrik ve doğalgaz hattı bulunduğu konusunda uyardıklarını ancak buna rağmen iş makinesi ve hilti ile çalışma yapıldığını öne sürdü. 
haberler.com
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet