Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB'den Sokak Hayvanlarını Önemseyen Çalışmalar

HBB, il genelinde hayvan hakları konusunda yaptığı çalışmalarla takdir topluyor

HBB'den Sokak Hayvanlarını Önemseyen Çalışmalar

Reyhanlı   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB),  il genelinde hayvan hakları konusunda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan ve ürettiği nitelikli, somut çözümlerle sokak hayvanlarını koruma altına almayı sürdürüyor.
 
HBB Zabıta Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Mezbahalar, Veterinerlik ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu Uygulama Yönetmeliğinin 21. Maddesinin (d) bendine istinaden, il genelinde sokak hayvanları için beslenme odakları monte ediyor.
 
REYHANLI VE KIRIKHAN İLÇELERİNDE 10 ADET BESLENME ODAĞI YERLEŞTİRİLDİ
 
Gerçekleşen hızlı kentleşme sonucunda yaşam alanları daralan ve çöp konteynerlerindeki evsel atıklar ile sayıları oldukça az olan gönüllüler tarafından beslenen sokak hayvanları için kollarını sıvayan HBB, Reyhanlı ve Kırıkhan ilçelerinde 10 adet yeni beslenme odağı yerleştirdi.
 
Sokak hayvanlarını çeşitli olumsuzluklara karşı belli bir lokasyonda kontrol altında tutacak olan beslenme odaklarının su ve mama ikmali, HBB ekipleri tarafından düzenli bir şekilde yapılıyor.
 
SEVİMLİ DOSTLARIMIZIN BESLENMELERİNE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMELERİ AMAÇLANIYOR
 
HBB yetkilileri, bakımevi tarafından aşıları yapılan ve kayıt altına alınan, sonrasında yaşadığı bölgeye geri bırakılan sevimli dostlarımızın beslenmelerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmelerini amaçladıklarını kaydetti.
Hatay genelinde sayıları gün geçtikçe artan beslenme odaklarını sokak hayvanlarıyla buluşturan HBB, hayvanseverler tarafından takdir ediliyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar