Skip Navigation Links

CHP, Samandağ'da İlçe Kadın Kongresi yaptı..

CHP, Samandağ ilçesinde, Kadın Kolları Kongresi yaptı.

CHP, Samandağ'da İlçe Kadın Kongresi yaptı..

Gündem   A+a-

Kongre sonucunda Başkanlığa Sevcan Toprak seçildi.
2 Ağustos Salı günü saat 14.00'da Samandağ ilçe binasında gerçekleşen Kongre'ye CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya Nehir, CHP Samandağ Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile Samandağ Belediye Meclis üyelerinden Meltem Ahras Nural, Dilek Asiırmak, Şahiye Fırıncıoğulları, İl Yöneticillerinden Leyla Altınöz, Bahar Sönmez, Sefire Taş katıldı.
CHP İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Aydoğan da Kongre'ye katılanlar arasındaydı.
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan, şehir dışına çıkması nedeniyle istifa eden Remziye Rencüzoğulları'nın yerine Sevcan Toprak seçilirken, boşalan Sekreterlik görevine de Dilara Kahlıoğulları seçildi.
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmada şöyle konuştu:
“Partimizin Kadın Kolları Başkanı Sayın Rencüzoğulları, kısa bir süre öncesinde, uzun bir süre şehir dışında kalacak olması nedeniyle Başkanlığı vekâleten Sevcan Toprak'a bakmıştı. Gündemimiz çok yoğun. Dolayısıyla, karanlık bir gelecekle karşı karşıyayız. Bu nedenle, Sayın Rencüzoğulları duyarlılık göstererek görevinden istifa etti. Tüzüğümüz gereği, Yönetim Kurulu üyelerimiz arasından Sevcan Toprak arkadaşımızı seçtik. Tebrik eder başarılar dilerim.”

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet