Skip Navigation Links

Hataylı gençler için dev fırsat!

Hatay Büyükşehir Belediyesi destekli.. Hatay ayaklanıyor...Haydi futbola..

Hataylı gençler için dev fırsat!

Spor   A+a-

Hatay Spor Akademisi İskenderun da Hatay'ın milli gururu Hatayspor Genel Koordinatörü Gökhan Zan ve Hatayspor Akademi Ligi baş antrenörü Mehmet Hünkaroğlu denetiminde çalışmalarına 10 Ağustos çarşamba günü İskenderun şehir stadı yan saha suni çimde saat 16.00 da başlıyor.
 
14-15-16-17 Yaş gruplarındaki Hatay'ın tüm gençlerine açık olan seçmelere Hatay ilçelerinden amatör takımlar, oyuncuları, değerli hocaları ve oyuncu aileleri de davetlidir. Geçtiğimiz hafta Hatayspor Genel Koordinatörlüğü'ne getirilen Hatay'ın yetiştirdiği önemli futbolculardan Gökhan Zan'ın önderliğinde faaliyete geçecek olan akademinin öncelikli hedefi Hatayspor akademi liginin alt yapısını yeniden oluşturmak ve geleceğe yönelik ciddi atılımlar yapmak.Bu bağlamda Gökhan Zan ; tüm Hatay ilini kapsamı altına alacak bir tarama programı planlayarak yörenin yetenekli çocuklarını ortaya çıkarmak amacıyla geniş çaplı bir seçme organizasyonu düzenledi.
 
Hatay'da geleceğini futbolla planlamak arzusunda olan tüm yetenekli oyuncuların ve onlara bu anlamda destek veren değerli antrenörleri ve ailelerinin de katılabileceği bu dev organizasyon önümüzdeki çarşamba günü gerçekleştirilecek. Seçmelerin hedefi Hatayspor'un gelecek yılları için yetenekli oyuncuları ortaya çıkarabilmek ve Hatay Spor Akademisi'ne güçlü bir alt yapı oluşturabilmek.
Hatay'ın bağrından Türk futbolunun zirvesine kadar sürecek bu dev yolculukta tüm Hatay'lı gençlerin güvencesi ise Hatay'ın milli gururu Gökhan Zan olacak. Gökhan Zan ve Mehmet Hünkaroğlu önderliğinde yapılacak seçmeler, çalışmalar ve gerçekleştirilecek alt yapı Hatay'ın futbol geleceğini oluşturacak.tüm futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz..
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet