Skip Navigation Links

'Evime Verdiğim Önemi Hastaneye Veriyorum..'

Özel Palmiye Hastanesi'ne iyiki kadın eli değdi.. Seval Kirmit Yazar, yoğun ve yorucu geçen bir dönemi 8. Gün Haber'e anlattı..

Sağlık   A+a-

Özel Palmiye Hastanesi’ne iyiki kadın eli değdi.. Seval Kirmit Yazar, yoğun ve yorucu geçen bir dönemi 8. Gün Haber’e anlattı..
“Evime Verdiğim Önemi Hastaneye Veriyorum..”

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, hastaneyi devraldıktan sonar yaşadıkları yoğun ve yorucu geçen süreci 8. Gün Haber’e anlattı.
İlkelerini ve çalışma sisteminde yaptıkları radikal değişiklikleri anlatan Seval Kirmit Yazar, “Güvenli Ellerdesiniz” vizyonu doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nden “Genel Hastane” statüsüne geçiş sürecinde açtıkları bölümlere ek olarak 2011 yılında yeni 5 bölüm açmayı planladıklarına dikkat çeken Yazar, ekip olarak hastaneyi bir ev olarak gördüklerini ve aynı titizlik ve hassasiyetle hareket ettiklerine vurgu yaptı.
Açıklaması sırasında gözlerinde sadece gurur ve başarmanın verdiği mutluluğu ortaya koyan Sevel Kirmit Yazar, Yönetim Kurulu Başkanı Babaları Cemil Kirmit’in çizdiği ilkeler doğrultusunda sıfır hata, en kaliteli hizmet anlayışıyla uzun yıllar hizmet verecek bir yapı için çalıştıklarını söyledi ve ekledi:

Palmiye hastanesinin, Doğum hastanesiyken sloganı "Hayat Verir" idi, Biz uzman doktorlarımızın aracılığıyla bir çok bebeğe gerçekten hayat verdik. En büyük hedefimiz olan genel hastane sürecimizi tamamladık. Genel hastane olmamızla birlikte sloganımızı "Güvenli Ellerdesiniz" olarak değiştirdik. Doktor kadromuz arttı, branşlarımız arttı. Biz sadece bebekler için değil, İskenderun'un tüm halkı için güvenli bir merkez haline gelmeyi hedef edindik. Bizim hayat veren ellerimiz, artık güvenli ellerimiz oldu. Şuan da mevcutta yedi branşımız var. Kadın hastalıkları ve doğum zaten bizim ana branşımız, bunun dışında çocuk hastalıkları, ortopedi, dahiliye, kulak burun boğaz, üroloji, genel cerrahi, bunlarda kendi bünyemize kattığımız branşlarımız. Son derece sağlıklı ve kaliteli bir hizmet vermek için çalışıyoruz.
Diğer branşlarda hastanemize eklenince biz bölümlerimizi ayırdık mesela kadın hastalıkları servisimiz ayrı çocuk hastalıkları servisimiz ayrı, bu çok önemli çünkü çocukları diğer hasta ortamlarından izole etmemiz lazımdı. Mesela kadın doğum polikliniğimiz diğer koridorlardan ayrıldı. Buraya gelen anne adaylarımız rahatsızlık duymasın, yanında ortopedi bekleyen işte bacağını kırmış bir erkek hastayla yan yana oturmasın, bundan rahatsızlık duymasın diye biz koridorlarımızı ve yukarıda hasta servislerimizi de ayırdık. Bunların dışında karma bir servisimiz var Genel Cerrahi, üroloji servisleri bunlar içinde koridoru ikiye ayırdık. Bize için hastaların, hemşirelerden, personelden, kapıda ki güvenlikten, tabi ki memnuniyeti vardır bunun dışında, hastaneden memnun ve mutlu ayrılması bizim için çok önemli. Yeni branşlarımızla birlikte portföyümüzde erkek hastalarda girdi. Yaşlı hastalar, genç hastalar, dolayısıyla birbirlerine rahatsızlık vermemeleri için biz servislerimizi ayırdık. Hastanemizin temizliğine, kalitesine çok önem veriyoruz. Ben bir anne olarak, kadın olarak, burayı hep kendi evim gibi gördüm. Kendi evimde nasıl titiz ve temiz isem önem veriyorsam. Buraya da aynı önemi veriyorum. “
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet