Skip Navigation Links

Yayladağılılar, Başkan Savaş'ı Bağrına Bastı

Başkan Savaş'ın Yayladağı mahallelerinde gerçekleştirdiği toplantılara,

Yayladağılılar, Başkan Savaş'ı Bağrına Bastı

Gündem   A+a-

 CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur'un yanı sıra mahalle muhtarları ve hemşehrileri tarafından geniş katılım sağlandı.
 
 
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelindeki tüm mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler ve yaptığı hizmet istişare toplantıları kapsamında Yayladağı'na bağlı Hanyolu, Çatbaşı, Turfanda, Yoncakaya, Ayışığı, Uluyol, Görentaş, Güveççi, Kızılçat ve Aşağı Pulluyazı mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.
 
BAŞKAN SAVAŞ: SİYASETİ HALKA HİZMET İÇİN BİR ARAÇ OLARAK GÖRÜYORUZ, İNSANLARIMIZ MUTLU OLSUN İSTİYORUZ
 
Sunulan kapsamlı hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında hemşehrilerine bilgiler aktaran Başkan Savaş, ''Bugün buraya siyasi propaganda için gelmedik. Hemşehrilerimiz 30 Mart'ta çok dik bir duruş sergiledi. 30 Mart'tan önce yaptığımız seçim çalışmalarında verdiğimiz hizmet sözlerini bir bir yerine getiriyoruz. Biz siyaseti halka hizmet için bir araç olarak görüyoruz. Bu şehrin bütününe katkımız olsun, hizmetimiz olsun ve insanlarımız mutlu olsun istiyoruz. O gün bugündür bir çok türlü zorluklarla karşılaştım fakat çok şükür il genelindeki mahallelerimize gerekli hizmetleri sağlıyoruz. Yayladağı'ndan Erzin'e Samandağ'dan Hassa'ya 15 ilçemizin bütününde nitelikli ve geleceğe dönük modern kentleşme kıstaslarını esas alarak hizmetler sunuyoruz. Ben tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
 
"SİZLERİN GAYRETİ VE DUASI İLE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HATAY'A HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"
 
Yayladağı genelinde gerçekleştirilen ve hayata geçirilme aşamasında olan çalışmalara da değinen Başkan Savaş, "300 metreküplük bir su deposu ihale aşamasında. İnşallah o da bitecek. 8 kilometrelik asfalt çalışmalarımız da bu yılki projelerimiz içerisinde var. 4 -5 bin metrekare bizim parke ihtiyacını da peyderpey gideriyoruz. Menfez çalışmalarımız kapsamında 3 adet menfezi yaptık, geri kalan çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Ben önce Hatay'ın huzurunu sağlamak sonra da hizmet etmek için aday oldum. Bunun için var gücümle çalışıyorum. İlk hedefimiz insan odaklı ve insanımızın huzuruna katkı sağlayacak çalışmaları gerçekleştirmek, ana hedefimiz ise kaliteli hizmetleri hayata geçirmektir. Bizlerin gayreti, sizlerin duası ile birlik ve beraberlik içerisinde Hatay'a hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.
 
"İNŞALLAH BU SÜRECİN SONUNDA ÜLKEMİZ, DEMOKRASİMİZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN BEKASI İLE HEPİMİZİN ÖZLEDİĞİ BARIŞ VE HUZUR KAZANIR"
 
Başkan Savaş ayrıca ülkemizin içerisinde bulunduğu kritik sürece dikkat çekerken, "Bizden dualarınızı ve desteğinizi esirgemeyin. Hem Hatay hem de Türkiye'nin selameti için canı gönülden dua edelim. Çünkü kritik günlerden geçiyoruz. İnşallah bunun sonu selamet olur, ülkemiz kazanır, demokrasimiz kazanır, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası kazanır ve Türkiye'de hepimizin özlediği barış ve huzur kazanır" temennilerini iletti.
YAYLADAĞLILAR, BİRLEŞTİRİCİ YAKLAŞIMIYLA ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLER SUNAN BAŞKAN SAVAŞ'TAN MEMNUN
Yayladağlı vatandaşlar, sorunlara çözüm odaklı makul bir tutumla yaklaşarak hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a il geneline hizmet etmek için çıktığı meşakkatli yolda yaptığı çalışmalarında kolaylık ve başarı temennilerini ilettiler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet