Skip Navigation Links

'İktidarsızlık Kader Olmaktan Çıktı'

Özel Palmiye Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Yusuf Diker: 'İktidarsızlık Kader Olmaktan Çıktı'

Sağlık   A+a-

 
 
Özel Palmiye Hastanesi Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Yusuf Diker:
 
“İktidarsızlık Kader Olmaktan Çıktı”
Erkekler arasında büyük bir korku nedeni olan cinsel iktidarsızlık, tıptaki son gelişmeler ve teknolojinin de katkılarıyla kabus olmaktan çıkıyor.
Teknolojiye yatırım yapan Özel Palmiye Hastanesi’nde gerçekleştirilen ve halk arasında “Mutluluk Çubuğu” olarak bilinen operasyon, yüzde 100 başarıya ulaştı.
40 yaşlarında olan ve ismi açıklanmayan hastaya cerrahi operasyon gerçekleştiren Üroloji Uzmanı Operatör Doktor Yusuf Diker, erkeklerin genellikle gizlediği ve doktora gitmekte geciktikleri bir hastalık olan cinsel iktidarsızlığın, günümüz şartlarında tedavisi çok kolay ve çok doğal bir hastalık olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:
Cinsel iktidarsızlık erkekler arası yaygın bir hastalıktır. Sıkça konuşulan değil, genelde erkeklerin gizlediği ve sonrasında doktora gelmekte geciktiği bir hastalık olarak nitelendirebiliriz.
Cinsel iktidarsızlık dediğimiz hastalığın birçok nedeni var. Bu nedenler arasında en çok bilinen şeker hastalığı, uzun yıllardır kontrol altına alınamayan ve tedavi edilemeyen şeker hastalığıdır. Kalp hastalıklarında, damar hastalıklarında ve penisin bazı önemli hastalıklarında bu tip iktidarsızlıklar mevcuttur. Şimdiki bahsedeceğim hasta 40 yaşında çok genç bir hastamız. Çok düşündük, hastalığın nedenleri arasında şeker hastalığı olduğunu tespit ettik. Yapılmış birçok tetkiklerinde nasıl tedavi ederiz diye araştırma yoluna gittik. Cinsel iktidarsızlığı olan hastalarımızı direk ameliyata almıyoruz. Önce ağızdan kullanabileceği bazı ilaç yöntemleri denedik. İlaçla tedavi edilmeyeceğini saplayınca, ikinci kısım olan cerrahi olarak tedavi etme yoluna gittik. Cerrahide birçok tedavi mevcut ama bunların içinde en etkili hastayı memnun edebilecek olan, halk arasında “Mutluluk Çubuğu” dediğimiz ameliyatı önerdik. Hastamıza geçen hafta, başarılı bir şekilde Mutluluk Çubuğunu taktık.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet