Skip Navigation Links

Taekwondocu Minikler Hatay'a Gurur Yaşattılar

Taekwondocu minikler başarılarıyla Hatay'a büyük bir gurur daha yaşattılar..

Taekwondocu Minikler Hatay'a Gurur Yaşattılar

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, gerek HBB Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden sporculara gerek ilimizi temsil eden kulüp bazındaki tüm takımlara sağladığı desteklerle başarıların elde edilmesi yolunda önemli bir rol üstleniyor.
 
26-31 Temmuz tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda ilimiz adına mücadele eden sporcularımız elde ettikleri başarılarla Hatay’a büyük bir gururun daha sevincini yaşattı.
 
SPORCULARIMIZ KONYA’DA DÜZENLENEN ŞAMPİYONADA DERECELER ELDE ETTİ 
 
Sporun her branşında iddialı bir konuma gelerek katıldıkları tüm spor organizasyonlarında başarılar elde eden Hataylı sporcular, spor kamuoyunun büyük beğenisini kazanarak başarılı bir şekilde yollarına emin adımlarla ilerliyor. 
 
İlimizden 37 sporcunun katılım gösterdiği şampiyonada, Ayşin Özcan Türkiye ikincisi ve Azra Tuba Torun Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atarak Hatay’ın Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasın da başarı ile anılmasını sağladı.
 
ERİŞİK: HBB, AMAÇLARA VE BÜYÜK HEDEFLERE HİZMET EDEN BİR BELEDİYE
 
Hatay Teakwondo İl Temsilcisi Hasan Erişik yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediyesi amaçlara ve büyük hedeflere hizmet eden bir belediye olması itibariyle Türkiye genelinde başarılar kazanarak övgüler alıyor. Bize desteklerini esirgemeyen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Başkanımızın isteği doğrultusunda hareket ederek bizleri yalnız bırakmayan HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramadan Sever’e teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet