Skip Navigation Links

Başkan Nehir Yüzme Kursunu Ziyaret Etti

Samandağ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yüzme kurslarına ilgi her sene katlanarak artıyor.

Başkan Nehir Yüzme Kursunu Ziyaret Etti

Spor   A+a-

Yaz sezonunda okulların tatile girmesiyle beraber yüzme kurslarına yoğun ilgi  gerçekleşiyor. Bu yıl  yoğun talep üzerine iki havuz’da kursların yapılmasına karar verildi.Samandağ Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimler  Holidays ve Beyaz muhteşem tesislerinde gerçekleşiyor . 
 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Holidays Yüzme havuzunda sürmekte olan Yüzme kursunu ziyaret etti. İşletme Sahibi Serdal Aksu,Kurs öğretmenleri  ve Öğrenci  velileri katkılarından dolayı Başkan Nehir’e teşekkür etti. Yüzme öğrenmenin önemi ve rip akıntılarına karşı tedbirli  olunması gerektiği konusunda dikkat çekilen ziyarette, belediye  birim müdürleri ,kurs hocaları tarafından başkan Nehir’e bilgi verildi. 
 
Başkan Nehir konuşmasında:”Samandağ Belediyesinin 3 yıldır sürdürdüğü Yüzme kursuna ilgi katlanarak artıyor . Spor,sağlam zihin,Sağlam bir beden,sağlam bir kişilik oluşmasına katkı sunar.Bu anlamda geleceğimiz olan gençlerimizin,çocuklarımızın ilgileri  bizleri mutlu ediyor.Sorumlu sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde çocuklarımızın eğitimine,geleceğe hazırlanmalarına katkı sunuyoruz.Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmanın,iyi olana,doğru olan ulaşmalarına yardımcı olmanın yolu  eğitim,spor,sosyal ve kültürel aktivitelerden geçiyor.Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet