Skip Navigation Links

Kalıcı Çözümler Masaya Yatırıldı

Şoför esnafı temsilcileri Başkan Savaş'ı ziyaret etti.

Kalıcı Çözümler Masaya Yatırıldı

Gündem   A+a-

Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ile Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanları, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek toplu ulaşımla ilgili fikir alışverişlerinde bulundular.
 
BAŞKAN SAVAŞ: ORTAK AKILLA HAREKET EDİLİRSE SORUNLAR KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞUR
 
Hatay’ın ulaşım standartlarının yükseltilmesi ve trafiğe rahat bir nefes aldırılması konusunda istişarelerin gerçekleştiği toplantıda konuşan Başkan Savaş, ilimizin ulaşımdaki mevcut sıkıntılarının giderilmesi ve çözüm yollarının aranması bağlamında ortak akılla hareket edilmesi konusunda büyük özveri harcayan esnafın yanında olduğunun altını çizdi.
 
BÜYÜYEN NÜFUS VE TRAFİĞE KATILAN ARAÇ SAYISININ ARTMASI İLE GELECEĞE DÖNÜK, KALICI ÇÖZÜMLER MASAYA YATIRILDI
 
Hatay’ın büyüyen nüfusu ve trafiğe katılan araç sayısının gün geçtikçe artması sebebiyle ulaşım konusunda çözüm bekleyen büyük sorunları olduğuna dikkat çeken Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yılmaz, Başkan Savaş ile omuz omuza hareket ederek, özverili bir tutum içerisinde sorunların çözüleceğine olan inancını dile getirdi.
 
Hatay genelindeki şoför esnafı kardeşleriyle her daim toplantılar gerçekleştirerek görüş dinlediğini belirten Başkan Savaş, ortak akılla hareket edildiği takdirde çözülmeyecek hiçbir sorunun olmadığını ifade etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet