Skip Navigation Links

Samandağ’a Hafta Sonu 10.000 Araç Giriş Yapıyor

Samandağ İlçesine hafta sonu 10.000 aracın giriş yaptığı genel tatillerde 15 bine vardığı belitildi.

Samandağ’a Hafta Sonu 10.000 Araç Giriş Yapıyor

Yerel   A+a-

Bu Ani Artıştan dolayı özellikle çok kullanılan sahil güzergahında gözle görülür bir kirliliğin oluştuğu ifade edilerek bu alanların temizliği için büyük bir çaba sarf edildiği bu konudaki duyarlılığın arttırılması ve tatilcilerin gereken hassasiyeti göstermesi halinde tertemiz bir Samandağ hedefine doğru önemli bir yol kat edileceği ifade edildi 
 
Samandağ Belediyesi Tertemiz bir Samandağ için çalışıyor. Çöp,moloz,sivsirinek ve haşerelerle mücadele kapsamında çalışmalar sürdürülüyor.İnşaat atıkları,Toprak Yığınları ve evsel atıklar sonucu ilçemizde bulunan boş parsellerde oluşan moloz yığınları  Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine kaldırılıyor.Samandağ Belediyesi temizlik işleri ekipleri periyodik çevre temizliği çalışmalarını yaparak cadde ve sokakları temizliyor.Larva mücadelesinin yansıra sivrisinek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlama yapılıyor. 42 mahallede yapılan sivrisinek ve haşereler karşı ilaçlamanın düzenli olarak takip edildiği ifade ediliyor. 
 
Temizlik işleri müdürlüğünden yapılan açıklamada molozların,çöplerin gelişi güzel atılmasının hizmetleri zorlaştırdığı bu konuda hizmetlere sahip çıkılmasının toplumun yararına olacağı ifade edildi. Ayrıca  bu konuda duyarlılık gösteren ,hizmetlere sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ettiler. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet