Skip Navigation Links

Hatay Spor Geleceğe Sağlam Adımlarla İlerliyor

Hatayspor, teknik ve idari kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi

Hatay Spor Geleceğe Sağlam Adımlarla İlerliyor

Spor   A+a-

Sezon öncesi hazırlık kampı için Erzurum’da bulunan ve yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Hatayspor, teknik ve idari kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi. Eski milli futbolcu Gökhan Zan ile her konuda anlaşan Hatayspor yönetimi, tecrübeli eski milli futbolcuyu takım genel koordinatörlüğüne getirdi.
 
ESKİ MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN ZAN, HATAYSPOR'UN GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜNE GETİRİLDİ
 
Türkiye’nin en üst liginde önemli kulüplerde top koşturan ve kariyerinde şampiyonluklar yaşayan Zan, 30 Temmuz Cumartesi günü Hatayspor ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serdar Güven ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret etti.
 
Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, Zan’ın Hatayspor’a büyük katkı sağlayacağını belirterek, Hatayspor’un geleceğe sağlam adımlarla ilerlediğini ifade etti. 
 
GÜVEN: EL BİRLİĞİYLE HATAYSPOR’U AYDINLIK BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ 
 
Yeni yapılanma ve yeni seçilen yönetim kuruluyla birlikte geleceğin kadrosunu kurmak için yola çıktıklarını ifade eden Hatayspor Başkanı Güven de, Gökhan Zan’ın doğduğu topraklara ve Hatayspor’a hizmet etmeye başlamasıyla birlikte el birliğiyle Hatayspor’u aydınlık bir geleceğe taşıyacaklarını ifade etti.
 
ZAN: SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİYLE HAREKET EDEREK VERİLEN BU ÖNEMLİ GÖREVİN HAKKINI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM
 
Bundan sonra Hatayspor’un başarısı için ter dökeceğini ve takımın hedeflerine adım adım ulaşmak için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade eden Zan, “Başkanımız, hocamız, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarımızla birlikte Hatayspor’un başarısı için el ele vererek çalışacağız. Sorumluluğunun bilinciyle hareket ederek verilen bu önemli görevin hakkını vermeye çalışacağım. Hem Hatay’ın hem de Hatayspor’un Türkiye’deki sportif ve sosyal imajını el birliğiyle daha da yükselteceğiz. Bu topraklarda doğup büyümüş ve takımın her kategorisinde emek harcamış biri olarak beni bu göreve layık gören yönetime çok teşekkür ediyorum. Bu camiadan yetişen başarılı kardeşlerimizi Türkiye'nin ve dünyanın başarılı kulüplerine göndererek başarımızı perçinleyeceğiz. İnşallah Hatayspor’u hak ettiği yerlere beraber getireceğiz” diyerek Hatay futbolunun gelecek adına ümit vadettiğini dile getirdi 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet