Skip Navigation Links

Reyhanlı'da Şükür Kurbanları Kesildi

Orient Hayır Kurumu Reyhanlı'da Şükür Kurbanı Kesti

 Reyhanlı'da Şükür Kurbanları Kesildi

Reyhanlı   A+a-

Orient Hayır Kurumu, darbe girişiminin başarısızlığa uğramasının ardından Suriye’de ve Reyhanlı'da şükür kurbanı kesti.
 
Orient Geçici Eğitim Merkezi Koordinatör Müdürü Mehmet Mustafa Ayaz, Orient Hayır Kurumu Başkanı Dr. Gassan Abbud’un 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin başarısız olacağına inandığını, bunun içinde dua ettiğini belirtti. Bu vesile ile Dr. Gassan Abbud’un Türkiye’de ve Suriye’de 50 koyunu kurban etmeyi adak ettiğini söyledi. 
 
Reyhanlı Belediye binası önünde düzenlenen törenle, toplanan kalabalık ile birlikte ilçe müftümüz Murat Akçay eşliğinde teşrik tekbirleri getirilerek ve daha sonra okunan Kuran ve dualarla kesilen kurbanlar halka dağıtıldı.
 
Okunan dualardan sonra konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi; Dr. Gassan Abbud’a bu davranışı nedeniyle teşekkür etti. 15 Temmuz gecesi, darbe girişiminin başarısızlığa uğraması için destekte bulunan tüm basın mensuplarına, Diyanet mensuplarına ve en çokta halkımıza teşekkür eden Başkanımız, “15 Temmuz gecesi, millet olarak darbe girişimine karşı çıktık. Bayrağımıza, vatanımıza sahip çıktık. Milletimize teşekkür ediyorum. O gece en önemli rolü oynayan çok değerli basın mensuplarımız var. Milletin sesini hem ülkemize ve hem de dünyaya duyurduğu için tüm basın mensuplarına ve TV’lere teşekkür ediyorum” dedi. Orient Hayır Kurumu Başkanı Dr. Gassan Abbud’un adağını yerine getirdiklerini belirten Başkanımız, Dr. Gassan Abbud’un Reyhanlı’da 25, Suriye’de de 25 olmak üzere toplam 50 koyunu şükür için kurban ettiğini söyledi.
 
Reyhanlı Beldiye Başkanı Hüseyin Şanverdi Reyhanlı’daki kurbanların bir bölümünün akşam belediye binası önünde demokrasi nöbeti tutan halka kavurma olarak ikram edileceğini, bir bölümünün de ihtiyaç sahiplerine hisse olarak dağıtılacağını açıkladı.
 
Törene, Orient yetkilileri, AK Parti İlçe Başkanı Musa Yüksekgönül, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri katıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet