Skip Navigation Links

Karayılan'da Sağlık Taraması

Palmiye Rotary Kulübü toplum yaranına hizmetlerini sürdürüyor. Bir çok önemli projeyle adından sıkça söz ettiren Palmiye Rotory Kulübü, Karayılan Beld

Sağlık   A+a-

Palmiye Rotary Kulübü toplum yaranına hizmetlerini sürdürüyor. Bir çok önemli projeyle adından sıkça söz ettiren Palmiye Rotory Kulübü, Karayılan Beldesi’nde ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi.


Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen sağlık taramasına, Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi’nin güçlü hekim kadrosu katıldı.
Karayılan Belediye Binasında düzenlenen sağlık taramasına Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi’nden değişik uzmanlık alanlarından altı doktor görev yaptı.
Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramasında en büyük ilgiyi Göz ve Dahiliye bölümleri görürken, Karayılan Belediye binası 1 günlüğüne küçük bir hastaneye dönüştürüldü.
Karayılan Belediyesi, yürümekte zorluk çeken yaşlı insanlara araçlarıyla evlerinden alarak muayene sonrası tekrar evlerine bırakarak hizmet sundular.


Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Hakan Bilkay, Dahiliye Uzmanı Dr Meysun Dönmez, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kayaoğlu, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Okan Uysal, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr Yahya Ünsal, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Oya Poyraz, 6 doktorla Karayılan halkına bu izinli günlerinde bile hizmet veren Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi doktorları halka hizmet vermekten sevinç duyduklarını belirttiler.
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurman makamında ağırladığı Renin Tıp Merkez’inin doktor ve hemşirelerine tek tek teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.


Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi Sahibi Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Tahsin Dönmez de, belde halkına sağlık hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Belediye Başkanı Yurtman, sağlık taramasına katılan doktor ve personele birer plaket ve bir takım hediyelerden oluşan paket hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet