Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Dörtyol’da Hemşehrilerine Konuk Oldu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol ilçesine bağlı Karaktere Mahalle sakinlerinin konuğu olarak

Başkan Savaş, Dörtyol’da Hemşehrilerine Konuk Oldu

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol ilçesine bağlı Karaktere Mahalle sakinlerinin konuğu olarak hizmet istişareleri gerçekleştirdi.
 
Gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş’a Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu da eşlik etti. Büyük teveccühle ağırlanan Başkan Savaş, hemşerilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek izlediği çözüm odaklı tutumuyla gönüllerde bir kez daha taht kurdu.
 
KARAKTERE MAHALLESİ  İLE DÖRTYOL BEDENSEL ENGELLİLER DERNEĞİ VE SPOR KULUBÜ’NE GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLERDE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI
Başkan Savaş, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği fikir alışverişi sonrasında Dörtyol Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada da hemşehrileri ile sıcak ve samimi bir sohbet eden ve dile getirilen sorunlara çözüm önerileriyle karşılık veren Başkan Savaş, dernek üyelerine gerekli tüm destekğin sağlanması için çaba sarf edeceğini kaydetti.
 
DÖRTYOLLULAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN TOPLUMUN ORTAK MENFAATLERİNİ DÜŞÜNEN ANLAYIŞINA TEŞEKKÜR ETTİ
Dörtyol Karaktere mahalle sakinleri ile Dörtyol Bedensel Engelliler Derneği ve Spor Kulübü üyeleri, sunulan kapsamlı hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında hemşehrilerine bilgiler aktaran Başkan Savaş’a teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet