Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyük Türk Milleti Sizlere Minnettardır

Şınark’ın Silopi İlçesi’nde terör örgütünün hain saldırısında yaralananPolis Memuru Bekir Erkin, Başkan Toksoy'u makamında ziyaretinde bulundu.

Büyük Türk Milleti Sizlere Minnettardır

Dörtyol   A+a-

Şınark’ın Silopi İlçesi’nde bölücü ve yıkıcı terör örgütünün hain saldırısında yaralanan Dörtyollu Polis Memuru Bekir Erkin, Başkan Toksoy'u makamında ziyaretinde bulundu.
 
5 Nisan 2016 günü bölücü terör örgütü tarafından roketatarlı saldırı sonucu yaralanan polis memuru Dörtyollu Bekir Erkin’in kaldırıldığı Gülhane Askerî Tıp Akademisi’nde tedavi süresince Erkin ailesi ile yakından ilgilenerek her konuda destek veren Başkan Toksoy'u makamında ziyaret eden Bekir Erkin, Başkan Yaşar Toksoy'a teşekkür etti.
 
Dörtyol Belediye Başkanı makamında gerçekleşen ziyarette Polis memuru Bekir Erkin, Başkan Toksoy'a teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; "Gülhane Askerî Akademisi'nde tedavi süresince her konuda aileme destek oldunuz. Sizlerin ziyareti bizleri fazlasıyla mutlu etmişti. Psikolojik olarak da iyi geliyordu. Sosyal medya hesaplarınızda 'BEKİR ERKİN İÇİN DUA' paylaşımlarınız ile Dörtyollu hemşerilerimizin dualarıyla ve Cenab-ı Allah'ın taktiri ile sağlığıma kavuştum. Kontrol amaçlı tekrar gideceğim. Ziyaretimizin amacı aileme ve şahsıma göstermiş olduğunuz ilgilerinizden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum Başkan'ım, Allah sizden razı olsun."dedi.
 
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ SİZLERE MİNNETTARDIR
 
Başkan Yaşar Toksoy Toksoy, "Ziyaretleriniz ile bizleri onurlandırdınız. Dörtyol Belediyesi olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Halkımızın her zaman yanında olarak derdi dertlenmek, iyi gününde mutluğunu paylaşarak her zaman destekçisi olmaya çalışıyoruz. Vatan toprakları için verdiğiniz mücadele karşısında asıl biz sizlere minnettarız. Mücadeleniz ile hainlere geçit vermiyorsunuz. Büyük Türk milleti siz kahramanlardan minnettardır. Sağlık durumun çok iyi inşallah daha iyi olursun. Dörtyol Belediye Başkanı olarak, bir abin olarak her zaman her konuda desteklerimiz devam edecektir." ifadelerine yer verdi.
 
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Kuran-ı Kerim ve Şanlı Türk Bayrağımızı Polis memuru Bekir Erkin'e takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş