Skip Navigation Links

Bayramımız kutlu olsun!

Mesajında, Türk Milleti'nin tam bağımsızlığına vurgu yapan Belibağlı, Atatürk'ün bu konuda verdiği mücadelenin eşsiz olduğunun altını çizdi.

Gündem   A+a-

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Çağrı Belibağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, Türk Milleti’nin tam bağımsızlığına vurgu yapan Belibağlı, Atatürk’ün bu konuda verdiği mücadelenin eşsiz olduğunun altını çizerek şöyle dedi:
Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün 19 Mayıs 1919 da Samsun’dan başlattığı milli kurtuluş mücadelesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisidir.19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün bağımsızlık, özgürlük ve var olma mücadelesinin meşalesini yaktığı, tarihin akışına yön veren ve cumhuriyetimizin doğuşuyla sonuçlanan sürecin başlangıç tarihidir.
Mustafa Kemal ATATÜRK ve tarihi boyunca hür ve bağımsız yaşamayı kendisine şiar edinmiş Türk Milleti, onuruyla çıktığı kurtuluş savaşında bir milletin tüm koşullar altında milli birlik ve beraberlik ruhu ile neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş, ve ortaya konan kurtuluş mücadelesi sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti özellikle son dönemde dünya devletleri arasında ki saygın yerini almıştır.
Bu saygın devletin evlatları olan biz gençler, Türk toplumunun en aktif aktörleri olarak Ata’mıza ve Yüce Türk Milleti’ne vermiş olduğumuz sözlerle de, ülkemiz geleceğinin tüm sorumluluğunu üstlenecek güce sahip olduğumuzu ifade etmek isteriz.
Globalleşen dünya şartlarında, genç girişimciliğinin öne çıktığı yeni ekonomik düzende bizler Genç Girişimciler olarak, istihdamın bir parçası olmak yerine istihdam yaratan olmak arzusu ile yola çıkmış; ve emanet aldığımız bu kıymetli vatanı dünyanın en büyük ekonomisi yapma hedefimizi tüm varlığımızla gerçekleştirmeye çalışacağız.
Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin tesisi yolunda, kurtuluş mücadelemizi başlattığı bu büyük günün 91. yıldönümünde, Hatay’ın Genç Girişimcileri olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik Ve Spor Bayramımızın kutlu olmasını diliyor, Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet