Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Plaj Futbolunda Arsuz Etabı Başlıyor

Arsuz Belediyesi,Plaj Futbolu Ligi'ni bu yılda gerçekleştirmek amacıyla kolları sıvadı.

Plaj Futbolunda Arsuz Etabı BaşlıyorWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye üçüncülüğü kupasını ilçeye kazandıran Plaj Futbolu Ligi'ni bu yılda gerçekleştirmek amacıyla kolları sıvadı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen ve Arsuz Belediyesi ile Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) tarafından da desteklenen organizasyonun bu yıl düzenlenecek olan 2016 TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı 30 - 31 temmuz tarihleri arasında Karaağaç Halk Plajı'nda  gerçekleşecek. 
 
Yetenekler yarışacak
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, turnuvanın hazırlıkları için başkan yardımcısı Ali Yavuz, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Bedriye Devrim Çetin, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Yangın ve  Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ile bir araya geldi.
Hem gençlerin yeteneklerini sergileyeceği, hem de ilçenin deniz kenti özelliğini ön plana çıkaracak olan turnuvayı önemsediğini  söyleyen Başkan Nazım Culha, tüm hazırlıklarıyla yakından ilgilendiği turnuvanın ses getireceğine inandığını ifade etti.
 
"Şampiyonluk istiyoruz"
 
30-31 Temmuz tarihleri arasında, dört takımın katılımı ile Karaağaç Halk Plajı'nda gerçekleştirilecek olan turnuvanın şampiyonunun Alanya'da gerçekleştirilecek olan Ulusal Lig'de Arsuz'u temsil edeceğini söyleyen ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, "30 Temmuz cumartesi günü TFF yetkililerinin katılımıyla açılışını gerçekleştireceğimiz turnuvamızda Arsuz Gözcülerspor, Nardüzü Gençlik, Arsuz Umutspor ve Arsuz Belediyespor olmak üzere 4 takımımız mücadele edecek.  Geçtiğimiz yıl Arsuz Belediyesi olarak Türkiye üçüncülüğünü elde ettiğimiz turnuvada, bu yıl şampiyonluk istiyoruz" dedi.
 
 
Plaj Futbolunda Arsuz Etabı Başlıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar