Skip Navigation Links

Benim Derdim Halkıma Hizmet Etmek..

İskenderun Bitişik Mahalle sakinleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ı ağırladı.

Benim Derdim Halkıma Hizmet Etmek..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelindeki tüm mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretler ve yaptığı hizmet istişare toplantıları kapsamında İskenderun’a bağlı Bitişik Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi.
 
Başkan Savaş’ın Bitişik Mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıya HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, 2. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, HBB yetkilileri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra yüzlerce vatandaş katılım gösterdi. 
 
BAŞKAN SAVAŞ: DERDİM SİYASET DEĞİL, HATAY’IN HEM HUZURLU OLMASI HEM DE KALİTELİ HİZMETLERLE BULUŞTURULMASIDIR
 
Büyük teveccühle karşılanarak sevgi gösterileri arasında ağırlanan Başkan Savaş, hemşerilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek izlediği çözüm odaklı tutumuyla gönüllerde bir kez daha taht kurdu.  
 
Sunulan kapsamlı hizmetler ve hayata geçirilen projeler hakkında hemşehrilerine bilgiler aktaran Başkan Savaş, ‘‘Benim derdim siyasi partiler değil, Hatay’ın hem huzurlu olması hem de kaliteli hizmetlerle buluşturulmasıdır. Bu şehrin güzelleşmesi, kalkınması ve geleceğe umutla bakması için sizlere hizmet etmek için gece gündüz demeden mücadele veriyoruz. Bitişik Mahallesi’nin ve yakın mahallelerin yıllardan beri süren yol ve su sorununu çözmek için projeler gerçekleştirdik. Geçmişten gelen müzmin sorunları sonlandırmak anlamında il genelinde çözümler sunma mücadelemiz sürüyor. Bundan sonra da hemşehrilerimin refahı için elimizden gelenin fazlasını yapacağız, içiniz rahat olsun’’ ifadelerini kullandı.
 
İSKENDERUNLULAR, SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞARAK HİZMETLER SUNAN BAŞKAN SAVAŞ’TAN MEMNUN
 
Bitişikli vatandaşlar, sorunlara çözüm odaklı makul bir tutumla yaklaşarak hizmetler sunan Başkan Savaş’a çalışmalarında kolaylık
ve başarı temennilerini ilettiler.  
 
 
 
 
 
 
 
Benim Derdim Halkıma Hizmet Etmek.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet