Skip Navigation Links

HBB Ulaşım Standartlarını Yükseltiyor

HBB,Samandağ ilçesi Tomruksuyu Mahallesi’nde bulunan mezarlık yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

HBB Ulaşım Standartlarını YükseltiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, 15 ilçe genelinde sürdürdüğü ulaşım standartlarını yükseltme seferberliği kapsamında, Samandağ ilçesi Tomruksuyu Mahallesi’nde bulunan mezarlık yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
 
BAŞKAN SAVAŞ, HEMŞEHRİLERİNİ RAHATLATACAK TÜM ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
 
İl genelinde altyapı ve üstyapı sorunlarının yanı sıra ulaşımda standartların yükseltilmesi için özverili çalışmalar ortaya koyan HBB ekiplerinin çalışmalarına öncülük eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin rahat etmesi konusunda yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.
 
SAMANDAĞ İLÇESİ TOMRUKSUYU MAHALLESİ’NDE MEZARLIK YOLUNA 2500 METREKARE KİLİT PARKE TAŞI
 
Sık kullanılan mevkilerden biri olması ve vatandaşların ulaşım yaparken sıkıntı yaşadığı bir güzergâh olması itibariyle kolları sıvayan HBB ekipleri, yola döşediği 2500 Metrekare kilit parke taşı ile vatandaşlara rahat nefes aldırmayı hedefliyor.
 
MAHALLE SAKİNLERİ: BAŞKAN SAVAŞ HİZMETLERİYLE HATAY’I KALKINDIRIYOR 
 
Tomruksuyu mahalle sakinleri, adeta kanayan yara haline gelen ve ulaşımda tehlike arz eden yolu kilit parke taşı ile yenileyen HBB ekiplerine ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, Başkan Savaş’ın il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Hatay’ı kalkındırdığına dikkat çektiler.
 
 
HBB Ulaşım Standartlarını Yükseltiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet