Skip Navigation Links

Ümmühan-Doğan Ural da Evliler Kervanında ..

Hatay’ın Payas ilçesinde faaliyet gösteren demir çelik sektörünün önemli markalarından Erenler Demir Çelik’in emektar çalışanı Davut Ural,

Ümmühan-Doğan Ural da Evliler Kervanında ..

Gündem   A+a-

Hatay’ın Payas ilçesinde faaliyet gösteren demir çelik  sektörünün önemli markalarından Erenler Demir Çelik’in emektar çalışanı Davut Ural, oğlu Doğan Ural’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.
Osmaniye’li Öz ailesinin güzel kızı Ümmühan Öz’le hayatını birleştiren Doğan Ural, mutlulukların en büyüğünü yaşarken, “1 taneydi onu da ben aldım!” diyerek esprisini yaptı.
Arsuz İSSOS Otel’de gerçekleşen düğün merasiminde Erenler Demir Çelik yönetim kurulu Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, Selahattin Eren, Ahmet Eren ve Ertan Eren ile tüm çalışanlar aileleriyle birlikte bulunarak iş arkadaşları Davut Ural ve eşi Canan Ural’ın mutluluğuna ortak oldular.
Muhteşem düğün merasimiyle evliler kervanına katılan Ümmühan (Öz)-Doğan Ural çifti, davetlilerin hayran bakışları ve alkışları arasında gece boyunca bol bol eğlendiler.
Ural ve Öz ailelerinin en mutlu gününde Erenler Demir Çelikçalışanları da patronları Sabit Eren’le birlikte muhteşem bir düğün törenine imza attılar.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve Gazete olarak Ümmühan-Doğan Ural çiftineömür boyu bol çocuklu sağlıklı, huzurlu , bol kazançlı mutluluklar diliyoruz.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet