Skip Navigation Links

Final Müsabakası Nefesleri Kesti

32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası'nın final müsabakası öncesinde oynanan protokol maçı nefesleri kesti.

Final Müsabakası Nefesleri KestiWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay'ın Anavatana Katılışının yıldönümü münasebetiyle her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen ve bu yıl Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 32’ncisi düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın final maçı öncesinde oynanan protokol maçı nefesleri kesti.
 
Barış, kardeşlik ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleşen protokol maçında Beyaz Takım ve Kırmızı Takım saat 19:00'da Esentepe Futbol Sahası'nda karşı karşıya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, STK temsilcileri ve eski profesyonel futbolcuların forma giydiği takımlar, fair-play ruhu çerçevesinde herkesin beğeniyle izlediği bir performans ortaya koydular.
 
KIRMIZI TAKIMIN 5-3 ÜSTÜNLÜĞÜYLE BİTEN KARŞILAŞMADA, BAŞKAN SAVAŞ SKORA 2 GOLLE KATKI VERDİ
 
Başkan Savaş'ın kırmızı takımda forma giydiği maçta çekişmeli dakikalar yaşanırken, onur konuğu olarak turnuvayı takip eden merhum Erhan Aksay'ın eşi Meziyet Aksay duygu dolu anlar yaşadı.
 
Nefes kesen protokol maçında Başkan Savaş’ın forma giydiği kırımızı takım müsabakayı 5-3 ‘lük skorla kazanmayı başarırken, Başkan Savaş skora attığı 2 golle büyük katkı sağladı.
 
Maçın bitiminde iki takım oyuncularına ve protokol maçını izlemeye gelen sporseverlere pilav, ayran, tatlı ve meyan şerbeti ikram edildi.
 
TÜRKİYE’NİN EN UZUN SOLUKLU YEREL TUNUVASINI DÜZENLEYEN EKİP AYAKTA ALKIŞLANDI
 
32.Erhan Aksay Futbol Turnuvası İcra Kurulu üyeleri Ramadan Sever, Mustafa Yıldırım, Şenol Koyuncuoğlu, Özden Mısırlıoğlu, Cemil Yıldız, Fevzi Alhasoğlu, Eray Özdemir, Cengiz Özcan, H.Seid Okay, Haluk Görün, Cengiz Kanatlı, Ahmet Keskin, Ayhan Dik, Murat Ünal 79 günlük Türkiye’nin en uzun soluklu yerel turnuvasını düzenleyen ekip olarak sporseverlerden büyük alkış aldılar.
 
HBB BAŞKANVEKİLİ VE HBB SPOR KULÜBÜ BAŞKANI GÜVEN: 21 BRANŞTA FAALİYET GÖSTEREN BİR SPOR KULÜBÜ OLARAK İLİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ
 
HBB Başkanvekili ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven protokol maçının ardından basın mensuplarına ve Halk Tv muhabirine yaptığı açıklamada, “21 branşta faaliyet gösteren bir spor kulübüyüz. Kadın Basketbol takımımız birinci ligde mücadele ediyor ve bu yıl şampiyonluk yolunda büyük mücadeleler vererek ligi ikinci sırada bitirdi. İkinci ligde mücadele eden erkek voleybol takımımız var. Bunların yanında okçuluk, güreş karate, judo, satranç, yüzme, sutopu gibi takımlarımız müsabakalarda ilimizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da ilimizi spor şehri olma yolunda destekleriyle şehrimiz, Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden birine kavuştu. Önümüzdeki yıl basketbolda Eurolig’de mücadele edeceğiz. Yani basketbolun şampiyonlar liginde olacağız. Bu ligde iki tane sekiz takımlı grup var ve Meleklerimiz zor bir gruba düştü. Geçen yılın Eurolig birincisi ve ikincisi bizim grupta yer alıyor. 7 maçı kendi sahamızda diğer 7 maçı deplasmanda oynayacağız. Burada hemşehrilerimize çok keyifli maçlar izlettireceğimize inanıyorum. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak sportif aktivitelere yönlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
Final Müsabakası Nefesleri Kesti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet