Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

STK’lar Garnizon Komutanlığını Ziyaret Etti

Dörtyol'da örgütlü bulunan STK temsilcileri siyasi parti ilçe başkanları ile birlikte Karahasan Paşa Kışlasında Askeri yetkilileri ziyaret etti.

STK’lar Garnizon Komutanlığını Ziyaret Etti

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında saat 14;30’da Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel, CHP Dörtyol İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Saadet Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Süleyman Akkaya, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün, Dörtyol Kızılay Dernek Başkanı Yavuz Kaan Ateş, Türk Eğitim Sen Temsilcilik Başkanı Fatih Saygılı, Eğitim Bir Sen Temsilcilik Başkanı Ahmet Aydın ve Mahalle Muhtarları, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.
 
Burada bir süre sohbet eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri daha sonra birlikte Kara Hasan Paşa Kışlası içerisinde bulunan Garnizon komutanlığına geçti. 
 
Nizamiye girişinde Dörtyol Garnizon Komutanı J. Bnb. Savaş Balcı ve Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı J. Yzb. Hakan Turan tarafından karşılanan heyet daha sonra askeri gazinoya geçerek burada bulunan askerlerle selamlaştılar.
 
Ak Parti Dörtyol eski ilçe başkanlarından Osman Görgen Garnizon komutanına çiçek takdim ettikten sonra “Türk Silahlı Kuvvetleri bu ülkenin gözbebeğidir” dedi komutana sarıldı. Duygulu anların yaşandığı bu dakikaların ardından Dörtyol Garnizon Komutanı J. Bnb. Savaş Balcı’ yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.
 
Ziyaret bir saat sürerken bu arada gündeme dair sohbetler çay ikramları eşliğinde gerçekleşti.   
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar