Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Özel Palmiye Hastanesi'nde yönetim değişti.

13 Eylül 2009 tarihinde yapılan Genel Kurul'da gerçekleşen hisse devriyle birlikte Kirmit Ailesi hastanenin hakim ortağı durumuna geldi.

Sağlık   A+a-

13 Eylül 2009 tarihinde yapılan Genel Kurul’da gerçekleşen hisse devriyle birlikte Kirmit Ailesi hastanenin hakim ortağı durumuna geldi.
Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nin %64’luk hissesine sahip olan Kirmit Ailesi yönetimi devraldı.
İskenderun’un güzide firmalarından GUVEN Makinenin da sahibi olan Kirmit ailesi, böylelikle sağlık sektöründeki ilk yatırımını da gerçekleştirmiş oldu.
Bölgenin halen ilk ve tek Kadın doğum hastanesi olan Özel Palmiye Hastanesi böylece çok daha ve güçlü ve güvenilir bir kurum haline geldi.
İskenderun’un tanınmış altı doktorunun bir araya gelerek kurduğu hastanenin çoğunluk hissesinin Kirmit Ailesine devriyle birlikte yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Yon Kur. Bşk. Cemil Kirmit, yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar. Seval Kirmit Yazar aynı zamanda hastanenin Halkla ilişkiler faaliyetleri ve Hasta hakları danışmanlığından da sorumlu olacak.
Hastane kurucularından Dr. Tayfur Saygılı, Dr. Akın Karaca ve Dr. Mehmet Culha’nın ortaklıkları devam etmektedir.
20 Aralık 2008 tarihinde hizmete açılan hastanemizde bugüne kadar 1.800’ün üzerinde bebek dünyaya gelmiş, 2.500’u aşkın ameliyat yapılmış ve 30.000’in üzerinde poliklinik hizmeti verilmiştir. Sağlıklı nesiller için sağlıklı bebeklerin dünyaya gelmesi, anne ve çocuk sağlığının korunması yolunda 7 gün 24 saat uzman doktor kontrolünde sağlık hizmeti verilmektedir. Hizmet kalitemiz her geçen gün artarak devam edecektir.
TAM KADRO GÖREVE DEVAM
Hastanenin kurulması ve hizmete açılması ile birlikte hastane bünyesinde bugüne kadar görev alan doktorlarımız başta olmak üzere tum saglik ve idari personelimiz görevlerinin başındadır. Halkımıza, layık oldukları hizmetin en iyisini verme gayretimiz artarak devam edecektir.
Hastanemizde Kadın Doğum Uzmanları, Dr. Tayfur Saygılı, Dr. Akın Karaca, Dr. Mehmet Culha, Dr. Kadriye Çiçekli, Dr. Sonuç Serçelik ve Dr. Ertan Aydın;
Hastane Mesul Müdürü Biyokimya uzmanı Dr. Müjde Culha, Başhekim Yardımcısı Dr. Celal Taşdemir, Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Evcil, Anestezi uzmanı Dr. Mehmet Otuzbir ve Yeni doğan bölümü sorumlusu Çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Eser Taşçı görevlerini sürdürmektedir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar