Skip Navigation Links

Ülkü Ocaklarından Kritik Açıklama..

İskenderun Ülkü Ocakları 15 Temmuz gecesi FETÖ PDY mensubu bir grup cuntacı tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışmasını kınadı.

Ülkü Ocaklarından Kritik Açıklama.. Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’un da katıldığı açıklamayla 15 Temmuz gecesi FETÖ PDY mensubu bir grup cuntacı tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışmasını kınayarak, darbe kalkışmasına halkın verdiği tepkinin destan değerinde olduğunu söyledi ve demokrasiye sahip çıkmanın milli bir mesele olduğuna dikkat çekti.
 
Türk Milleti’nin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirken, korkusuzca göğsünü siper ederek geleceğine sahip çıktığına vurgu yapan İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Kaptan Mehmet Paşa Camii avlusunda Akşam Namazı sonrası yaptığı açıklamada şöyle dedi : Bu mesele memleket meselesidir. Milletçe darbecilerin kirli emellerine karşı canınız pahasına karşı durduk. Bu bir demokrasi, özgürlük gelecek meselesidir. Bu meseleyi kendine görev bilen aziz vatanın aziz evlatları olarak her zaman bir olmak, iri olmak, diri olmak zorundayız.
 
Yasasız, töresiz, kanunsuz bir şekilde milletimizin göğsüne namlu çevirenler, çevirmekle kalmayıp ateş edenler bir an önce paylarına düşen cezaya çarptırılmalıdır. Tarihe her dönem kazanım bırakan, tertemiz bir geçmişi olan bu millete nasıl silah doğrultulur. Hak ettikleri muameleyi derhal görmelidir.
 
Darbecilerle mücadele etmek ne kadar hakkımız ise günahsız, habersiz, silah bırakan erlere de böyle bir imtihan yaşatılmamalı. Şehit olan özel harekâtçı polis, asker ve sivil vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet büyük Türk milletine başsağlığı dilerim
 
 
 
Ülkü Ocaklarından Kritik Açıklama..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet