Skip Navigation Links

Başkan Savaş Hatay’ın Nabzını Tutuyor

Lütfü Savaş, hemşehrileriyle bir araya gelerek sunulan ve sunulacak hizmetlere dair fikir alışverişlerinde bulunmaya devam ediyor

Başkan Savaş Hatay’ın Nabzını TutuyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrileriyle bir araya gelerek sunulan ve sunulacak hizmetlere dair fikir alışverişleri gerçekleştirmeye ve şehrin nabzını tutmaya devam ediyor. 
 
ESNAF HEMŞEHRİLERİNE HAYIRLI KAZANÇLAR DİLEYEN BAŞKAN SAVAŞ: TOPLUMUN ORTAK MENFAATLERİ KONUSUNDA HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
 
Hemşehrilerini her zaman önemseyen bir bakış açısıyla sosyal belediyecilik ilkelerinden ödün vermeden hareket eden Başkan Savaş, Antakya’da Uzun Çarşı ve Şirince Mahallesi Pazar esnafı ile bir araya geldi. Büyük teveccühle karşılandığı ziyaretlerde esnafın sorunlarıyla birebir ilgilenen ve önerileri dinleyerek çözümler geliştiren Başkan Savaş, toplumun ortak menfaatleri konusunda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekti. 
 
“BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSUNDAN AYRILMADAN HATAY’IN HOŞGÖRÜ HARCIYLA BİRBİRİNE KENETLENEN FARKLILIKLARININ BİLİNCİYLE, SAĞDUYULU BİR ŞEKİLDE HAREKET ETMELİYİZ”
 
Ziyaretleri sırasında tüm esnaf hemşehrilerine hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulunan Başkan Savaş, tüm hemşehrilerinden birlik ve beraberlik duygusundan ayrılmadan Hatay’ın hoşgörü harcıyla birbirine kenetlenen farklılıklarının bilinciyle, sağduyulu bir şekilde hareket etmelerini istedi. 
 
BAŞKAN SAVAŞ, ENGELLİ HEMŞEHRİSİNE AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ 
 
Şirince Mahallesi esnaf ziyaretleri sırasında engelli bir hemşehrisine akülü sandalye hediye eden Başkan Savaş, mahalle sakinlerinden bol bol hayır duası aldı. 
 
Başkan Savaş Hatay’ın Nabzını Tutuyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet