Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Bekir Tufan İstifa Etti..

Tüm maddi imkanlarını seferber etmesine rağmen, Turuncu Mavi renkleri ligde tutabilmek için işlerini dahi aksatan, camianın gönlünde taht kuran

Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Bekir Tufan İstifa Etti..

Spor   A+a-

Tüm maddi imkanlarını seferber etmesine rağmen, Turuncu Mavi renkleri ligde tutabilmek için işlerini dahi aksatan, camianın gönlünde taht kuran Körfez İskenderun Spor'un Kulüp Başkanı Bekir Tufan istifa etti.
İki günden bu yana İstifa etmesine rağmen bir türlü razı edemediğimiz Körfez İskenderun Spor'un Kulüp Başkanı Bekir Tufan'ın istifa dikekçesini aynen yayınlıyoruz..
Sevgili arkadaşlarım ve dostlarım
2015 / 2016 sezonu başında yönetici olarak görev almaya başladığım aralık ayı ortalarından itibaren kurduğum yeni yönetim ile Başkanlık görevini üstlendiğim Körfez İskenderun Spor Kulübü Başkanlığımı bugün itibarı ile sona erdiriyorum.
Göreve geldiğim ilk günden itibaren büyük bir heyecan ve aşkla kulübümüz için çalıştım. Madden, manen elimden geleni yaparak kimi gün işimi kimi gün ailemi ihmal ederek İskenderun un en önemli değerlerinden biri olan Körfez İskenderun Spor'a hizmet etmeye çalıştım.
Çok şükür ki bu görevi alnımın akı ile devrediyorum. Başkanlığı devraldığımız dönemde dağılma aşamasına gelmiş kulübümüzü ligin son haftasına kadar ligde kalma mücadelesinin içerisinde tutuk. Her ne kadar sonu istediğimiz gibi olmadıysa da onurumuz ile son dakikaya kadar mücadele ettik. Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim, gittiğimiz her deplasmanda iddialı takımlarda gördüğümüz değişmeyen tek özellik şu idi ; milletvekilleriyle, belediye başkanı, mülki amirleri, taraftarı ile takımlarının arkasında duran şehirler vardı karşımızda. İskenderun şehri yöneticileri ve halkı ile kenetlenmedikçe takımına sahip çıkmadıkça kulübümüzün hak ettiği yerlere gelmesi çok ama çok zor. 
Sonuç olarak son görevimizi de bugün yaparak kulübümüzün bu sezonda liglerde mücadele etmesi için gerekli başvuruları yaptık. Ve artık görevi devretme zamanı. Yönetimde birlikte görev aldığımız arkadaşlarıma, kulübümüzde birlikte çalıştığımız oyuncularıma ve hocalarıma, her maç bizi yalnız bırakmayan Kızıl Körfez taraftar grubuna, sayısı çok az olsa da İskenderun da futbolun yaşatılmasına katkı sağlayan iş adamı arkadaşlarımıza, ve Basın mensuplarına şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.
Herkese saygılar sevgiler...

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar