Skip Navigation Links

Hukukun Üstünlüğü ve Demokrasi Kazandı..

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı (ARİAD), 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe kalkışmasını kınadı ve darbe kalkışmasının başarısız

Hukukun Üstünlüğü ve Demokrasi Kazandı..

Gündem   A+a-

Arsuz İşadamları Derneği Başkanı (ARİAD),  15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe kalkışmasını kınadı ve darbe kalkışmasının başarısız olmasında Türk milletinin birlikte duruşunun, kararlı tutum ve demokrasiye bağlılıkla gerçekleştiğine inancını ifade etti.

Arsuz İşadamları Derneği açıklamasında şöyle denildi:

KAMUOYUNA DUYURU

Arsuz İş Adamları Derneği olarak, demokrasinin ilke ve kurumlarına yönelik kanun dışı her türlü girişimi kınıyoruz. Toplumsal refah ve huzurun ancak, hukukun üstünlüğü, milletin egemenliği ve demokrasiye bağlılıkla gerçekleştirilebileceğine yürekten inanıyoruz.

Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.

Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır.

Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir.

 Anayasal düzene ve demokrasiye karşı girişilen müdahale sırasında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet