Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Sağduyu Çağrısı

Arsuz Belediye Meclisi tek gündemle toplandı

Başkan Culha'dan Sağduyu ÇağrısıWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Meclisi,  tek gündem maddesiyle olağanüstü toplandı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında gerçekleşen toplantı, demokrasi şehitleri için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Gündem dışı konuşmalarda, darbeye kesinlikle karşı olduklarını ve ilk andan itibaren konuyla ilgili net bir tavır ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Nazım Culha, demokrasinin hiçbir güç tarafından kesintiye uğratılamayacağını  söyledi.
Ülkece birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı gerçekleştirilebilecek eylemlere karşı halkı sağduyulu olmaya davet eden Başkan Nazım Culha, darbeyi gerçekleştiren zihniyeti kınarken, il ve ilçe genelinde tüm yetkili birimlerle koordinasyon halinde olduklarını dile getirdi.
Daha sonra söz alan Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Sait Çengel de, darbe girişiminin önlenmesinde muhalefet partilerinin birlik ve beraberlik konusundaki desteklerinden dolayı başta CHP ve MHP Genel Başkanları olmak üzere, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve meclis üyelerine teşekkür etti.
 
Meclis kararı yollar için
 
Daha sonra gündem maddesine geçildi. İlçeye bağlı mahallelerde mevcut yolların bakım ve onarım işlerinin yıllara sari yapılması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü teklifi oybirliğiyle kabul edildi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda kullanılmak üzere çeşitli ebat ve kalınlıktaki beton parke taşı ile yol onarımı yapım işi, beton parke taşı döşemesi, sıcak asfalt kaplama işi, birinci ve ikinci kat sathi asfalt kaplama işi, yol kenarı kanal yapımı, yollara alt dolgu yapım işi, yollara beton, korega boru döşemesi yapım işi, menfez ve istinat duvarı yapım işi gibi 9 ihaleye tekabül edecek olan iş hacminin yapılabilmesi için yıllara yaygın hizmet yüklenimi konusunda alınan meclis kararı ile ihalenin yıllara sari olmak kaydıyla yapılacağını ve hizmetlerin borçlanmadan, belediye bütçesinden karşılanabileceğini söyledi.
 
Başkan Culha'dan Sağduyu Çağrısı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet