Skip Navigation Links

Değirmenci Ailesinden Celkan’a Teşekkür

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları Türkiye’de yaşayan herkes kaygılandırırken, İskenderun’dan umut verici örnek bir

Değirmenci Ailesinden Celkan’a Teşekkür

Gündem   A+a-

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları Türkiye’de yaşayan herkes  kaygılandırırken, İskenderun’dan umut verici örnek bir davranış haberi geldi.

İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta, taburcu olduktan sonra hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Hatay Cezaevi İnfaz Koruma Memuru Mehmet DEĞİRMENCİ’nin babası Doğan DEĞİRMENCİ, yaklaşık iki hafta önce kalp damar rahatsızlığından dolayı  İskenderun Gelişim Hastanesi’nde tedavi olmaya başladı.
Hastaya iki haftalık süreç içerisinde anjiyo tedavisi uygulandı.Daha sonra baypas ameliyatınına karar veren kalp damar cerrahisi uzmanı Doç.Dr.M.Adnan CELKAN tedavisi başarıyla sona eren hasta Doğan DEĞİRMENCİ,nin oğlu Mehmet DEĞİRMENCİ babası taburcu olduktan sonra     İskenderun Gelişim Hastanesi’ne ziyaret ederek, tedavi sürecinde göstermiş oldukları üstün performans ve özverili hizmetlerinden dolayı birim çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Hatayinternettv.com haber merkezimize yapmış olduğu açıklamalarda ;

Hatay Cezaevi İnfaz Koruma Memuru Mehmet DEĞİRMENCİ İskenderun Gelişim Hastanesi’nin hizmet kalitesinin kendisini çok memnun ettiğini ifade etti.

Çok değerli babam Doğan DEĞİRMENCİ’nin baypas ameliyatını gerçekleştiren sayın kalp damar cerrahisi uzmanı Doç.Dr.M.Adnan CELKAN beyefendi ve ekibine DEĞİRMENCİ ailesi olarak şükranlarımızı sunarız dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet