Skip Navigation Links

HATSU Sayesinde Kanal Problemlerimiz Kalmadı

HATSU, Altınözü İlçesi genelinde kanalizasyon altyapısı olmayan noktalar için hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

HATSU Sayesinde Kanal Problemlerimiz KalmadıWeb
TV

Gündem   A+a-

Altınözü’nde kanalizasyon hattı olmayan ve yetersiz gelen noktaları tespit ederek çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, bu kapsamda kanal hattı olmayan Çetenli Mahallesi’ne 300’lük borularla 600 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini bildirdi. 
 
Mahallenin büyük bir kısmının kanal eksikliğini tamamlama adına çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin altını çizen İdare, sağlıklı çevrenin sağlanacağı ve kötü kokuların önüne geçileceği çalışmada 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığını açıklayarak, çalışma sayesinde atıksu tahliyesinin kolaylaştırıldığını vurguladı.
 
HATSU’nun yürüttüğü çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getiren Altınözü Çetenli Mahalle Muhtarı Şemseddin Abay, “Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HATSU Genel Müdürlüğü’ne ve çalışma ekiplerine yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
 
Muhtar Abay, hizmet için yaptıkları başvurulara hemen cevap verildiğinin altını çizerek, gerek içmesuyu gerekse kanalizasyon hattında yaşanan problemlerin hemen giderildiğini vurguladı. 
 
HATSU Sayesinde Kanal Problemlerimiz Kalmadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet