Skip Navigation Links

İçtiği Hap Hayatına Mal Oldu !!!

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşanan ve ilk bakışta masum gibi görünen olay 15 yaşındaki Yaşar Emin Bayar’ın ölümüne neden oldu.

İçtiği Hap Hayatına Mal Oldu !!!

Gündem   A+a-

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşanan ve ilk bakışta masum gibi görünen olay 15 yaşındaki Yaşar Emin Bayar’ın ölümüne neden oldu.

15 yaşındaki Dörtyol Ticaret Meslek Lisesi 10’ncu sınıf öğrencisi Yaşar Emin Bayar, Ramazan ayı boyunca orucunu eksiksiz tutmuş ve bayramın ilk günü de Bayram Namazı’nı da camide kılmıştı.

Payas’ta yaşayan Yaşar Emin Bayar bayram tatilini aralarında kuzenlerinin de olduğu arkadaşlarıyla geçiriyordu.

Beyefendi kişiliği, inançlarına bağlı ve tam bir dost canlısı olduğu Facebook hesabından yaptığı paylaşımlardan da anlaşılan 15 yaşındaki Yaşar Emin Bayar’ın, 15 Nisan’daki profil güncellemesinde şu sözleri dikkat çekti ; Ağlarken beraber ağlarız, Gülerken beraber güleriz, Öleceksek beraber ölürüz, Çünkü BİZ DOSTUZ.

İddialara göre; Yaşar Emin Bayar, arkadaşından aldığı ağrı kesici olduğu öğrenilen hap nedeniyle kalp krizi geçirdi. 15 yaşındaki Bayar,  kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesi’ndeki müdahelenin ardından Adana’ya sevk edildi. Adana’dan gelen acı haber ailesi başta olmak üzere tüm Payas’ı büyük üzüntüye boğdu.

Bilinçsizce kullanılan ağrı kesicinin neden olduğu öğrenilen Yaşar Emin Bayar’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili Payas Emniyeti’nin açtığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

15 yaşındaki Yaşar Emin Bayar’ın cenazesi Payas Asri Mezarlığı’nda gözyaşları arasında defnedildi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet