Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KKTC-İskenderun Arası Ticaret Köprüsü Kuruyoruz

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin saygın iş adamlarından İsmet Bayrakçı, Nihat Yalçın, Ahmet Bayraktar, Adnan Doğruyol, Halit Soytürk, Ahmet Aslan,

KKTC-İskenderun Arası Ticaret Köprüsü Kuruyoruz

Gündem   A+a-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin saygın iş adamlarından İsmet Bayrakçı, Nihat Yalçın, Ahmet Bayraktar, Adnan Doğruyol, Halit Soytürk, Ahmet Aslan, Orhan Düzce,  Mustafa Gül ve Mehmet Bilge, Siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini iftar sofrasında bir araya getirdiler. 

Girne Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, İçişleri Bakanlığı Müsteşarları Gürkan Kara ve Durali Güçsoy, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Deniz Dana, Milletvekilleri, ilçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve çok sayıda davetli katıldı. İftar öncesi şehitlerimiz için Kur-an-ı Kerim okutuldu.

İftar sonrasında gündemdeki konularla ilgili sohbet yapan iş adamları ile KKTC Bakan ve Müsteşarları, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile İskenderun arasındaki ticari faaliyetlerin en üst seviyelere çıkartılması için güç birliği yapılması görüşünde birleştiler.

İş adamı İsmet Bayrakçı kısa bir süre içerisinde Bakan, Müsteşar ve Kıbrıs’lı iş adamlarından oluşacak bir heyetin İskenderun’a çıkartma yapacağını, özellikle ticari yatırımlar konusunda görüşmelerde bulunacağını ifade etti. 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar