Skip Navigation Links

Üstün Derece Koleji Hazır! Ya Siz ?

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2016-2017 öğretim yılında kapılarını öğrencilerine açmaya hazırlanan Üstün Derece Koleji,

Üstün Derece Koleji Hazır! Ya Siz ?

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2016-2017 öğretim yılında kapılarını öğrencilerine açmaya hazırlanan Üstün Derece Koleji, sistemi ve vizyonuyla kendini tüm okullardan ayrı kılıyor.

Şimdilik sadece ilk ve Ortaokul düzeyinde öğretim vermeye başlayacak olan Üstün Derece Koleji, sınırlı sayıda kontenjanı, az sayıda kabul edeceği öğrenciye kapılarını açıyor.

İskenderun-Antakya yolu üzerinde hazırlıkları sona eren Üstün Derece Koleji “Butik Okul” kavramını İskenderun’a yerleştirerek, maksimum 16 kişilik dersliklerde, her branşta bir çok öğretmenle bire bir takviye verilerek öğrenciyi başarıya taşıyan sistemiyle büyük ilgi görüyor.

Spordan kültürel aktivitelere, resim ve müzik ile çocukların kendilerini daha iyi tanımalarını sağlayacak çalışmalara kadar bir çok konuda tüm hazırlıklarını tamamlayan Üstün Derece Koleji, kayıtlarını alarak ilk öğrencilerini kabul etmeye başladı.

Üstün Derece Koleji Kurucusu Gökhan Kıvrak, eğitim sistemi ve vizyonu şu şekilde özetliyor ; “Üstün Derece Kolejinde kişileştirilmiş eğitim modelleri, modern eğitim teknolojileri ve doğaya dost okullarıyla her kademe bireye kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel alt yapıyı ve teknolojik olanakları sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak gelişimini izleyip seçenekler sunan, yabancı dil eğitimine önem veren, güvenilir,  yenilikçi ve modern bir eğitim kurumudur.

Bizlerin amacı; bireyin kendini tanımasını sağlamak, hem kendisi için hem de içinde bulunduğu toplum için en yararlı olacak kararları alma yetkisi kazandırmak. Öğrencilerin sadece ileride kazanacakları mesleklerdeki başarıları ile değil, davranışları ve sosyal yaşam becerileri ile de topluma ve kendilerine katkı yaratmasını sağlamak, Milliyetçi, laik, demokratik anlayışla dünyadaki gelişmeleri izleyen, değerlendiren, gelişmeleri yaşamına uyarlayabilen, uluslar arası alanda iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek. Hayatın olumlu ve olumsuz gelişmelerine hazırlıklı olabilen, zamanını, yetenek ve bilgisini kullanarak yaşamda sağlam adımlar atabilecek özgüven ve davranış özelliklerine sahip bireyler yetiştirmek. Hayatta tatmin olmanın belirli formülü olmadığını, her bireyin kendine uygun olacak ve severek yapacağı şeyleri fark etmesini ve bu doğrultuda yetkinliklerini geliştirmesini sağlamak, Cumhuriyetin temel değerlerini özümsemiş, vatanını ve milletini seven, Dünya’ya örnek olacak bireyler yetiştirmek.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet