Skip Navigation Links

HBB Halka Hizmet Çıtasını Yükseltiyor

HBB, Halka hizmet çıtasını yükselten eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.

HBB Halka Hizmet Çıtasını YükseltiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) vatandaşlara hizmet çıtasının yükseltilmesi, yönetici çalışan dengesinin en verimli hale getirilmesi, yöneticilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanması amaçlarıyla idareciler ile daire başkanlarına kurumsal yapının oluşması adına HBB Meclis Salonu’nda eğitim çalışmalarına başladı.
 
HBB İDARECİLERİ VERİLEN EĞİTİMLE HİZMETTE VERİMİ ARTTIRMAYA TEŞVİK EDİLDİ
 
HBB Tem Yönetim Geliştirme şirketi aracılığıyla Dr. Tayfun Çalkavur’un sunumuyla gerçekleşen eğitime, HBB’nin tüm daire başkanları katılım gösterdi. İnteraktif bir ortamda gerçekleşen eğitimin ilk oturumunda eğitime katılan idarecilerin verilen örneklere dahil olunması sağlandı. Eğitimde, kurumsallaşmak için bireyin potansiyelini kurum stratejisi doğrultusunda ortaya koyması gerektiği, insanların emeklerinden ve zihinlerinden maksimum verim alınması noktasında yapılması gerekenler, liderlik ve yönetici olmak arasındaki farklar gibi konular hakkında kısa bilgilendirmeler yapıldı.
 
BAŞKAN SAVAŞ: ÇALIŞMALARIMIZI DAHA KALİTELİ STANDARTLARA ÇIKARABİLMEK, KURUMSAL YAPININ BELEDİYEMİZİN HER NOKTASINDA UYGULANMASI AÇISINDAN EĞİTİMLERE BAŞLADIK
 
Eğitimin ilk oturumunun verimli geçtiği toplantının belli aralıklarla devam edeceği belirtildi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eğitimle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Eğitimin hayatın her evresinde insanlara ışık tutarak, eksiklerin tamamlanması noktasında fayda sağladığını biliyoruz. Bu eksende çalışmalarımızı daha kaliteli standartlara çıkarabilmek kurumsal yapının belediyemizin her noktasında uygulanması açısından eğitimlere başladık” şeklinde konuştu.
HBB Halka Hizmet Çıtasını Yükseltiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet