Skip Navigation Links

Başkan Savaş Personelleriyle Bayramlaştı

Hatay'a özverili hizmetler sunan HBB personelleri bayramlaşmada buluştu

Başkan Savaş Personelleriyle BayramlaştıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin (HBB) vatandaşlara özveriyle hizmet sunan emektar personelleri, 30 Haziran Perşembe günü yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle, Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi. 
 
Bayramlaşma etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra HBB Daire Başkanları ve personeller katılım gösterdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ: HBB, HATAY’IN TÜM DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR
 
Birlik, beraberlik ve barış üslubunun en kıymetli erdem olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Savaş bayramlaşma etkinliğinde yaptığı konuşmasında, "2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kenetlenerek büyük bir aile olduk. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın renklerine, değerlerine ve güzelliklerine adil bir şekilde sahip çıkan ve "Halka hizmet Hakka hizmettir" düsturuyla yol kat eden  bir belediyedir. Tüm inançlar bizim için kutsal ve değerlidir” ifadelerine yer verdi.    
 
"HİZMET KALİTEMİZİ HER GEÇEN GÜN ARTTIRARAK HATAY'A SEVİYELER ATLATIYORUZ"
 
HBB’nin kaliteden ödün vermeyerek hizmet çıtasını her geçen gün daha da ileriye taşıdığının altını çizen Başkan Savaş, "Hem taviz vermediğimiz hoşgörü ve tevazu üslubumuzla hem de gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla diğer büyükşehir belediyelerinden çok daha büyük bir performans ortaya koyuyoruz. Belediyemiz hemşehrilerimize kaliteli hizmet ulaştırmanın yanı sıra şehrimizin sosyo-kültürel yapısının bir yansıması olan güleryüzlülüğü de ihmal etmemektedir. Sunduğumuz hizmetlerle Hatayımıza seviyeler atlatıyoruz” şeklinde konuştu.
 
BAŞKAN SAVAŞ, HBB ÇALIŞANLARININ HEM KADİR GECESİNİ HEM DE YAKLAŞAN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
 
Başkan Savaş konuşması sonrasında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı HBB çalışanlarına teşekkür ederek, “Hem bin aydan hayırlı olan Kadir Gecenizi hem de yaklaşan mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Umarım bugünler ilimiz, ülkemiz ve dünya genelinde barışa vesile olur” dedi.
 
Başkan Savaş Personelleriyle Bayramlaştı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet