Skip Navigation Links

Üst Geçit Hizmete Hazır

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, üst geçit yapım çalışmasında sona geldi.

Üst Geçit Hizmete HazırWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ile çevre ilçeler arasında en işlek güzergâhlardan biri olan ve Akademi Hastanesi bölgesinde yaya güvenliği açısından tehlike arz eden bölgede gerçekleştirdiği üst geçit yapım çalışmasında sona geldi.
Hastane bölgesi olması ve yayaların trafikteki konumları itibariyle güvence altına alınacağı üstgeçidin temelini kısa bir süre önce atan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki ekipler, özellikle engelli vatandaşların ve yaşlıların kent hayatını kolaylaştıracak geçidin bir an önce hizmete sunulması amacıyla özverili çalışmalara imza attı.
5 METRE YÜKSEKLİĞİNDE VE 53 METRE UZUNLUĞUNDAKİ ÇİFT ASANSÖRLÜ ÇELİK ÜST GEÇİTTE ÖZELLİKLE YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR DÜŞÜNÜLDÜ 
Halkın can güvenliğini ön planda tutarak güzergâhta 5 metre yüksekliğinde ve 53 metre uzunluğunda çift asansörlü çelikten yapılan üst geçitte çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, inşa sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yayaların güven ve konfor içerisinde yolu kullanabileceklerini kaydetti. 
BAŞKAN SAVAŞ’IN SORUNLARA KALİTELİ VE KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA TAM NOT
İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde özellikle engelli ve yaşlı hemşehrileriyle ilgili teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaşanan büyük bir sıkıntıya sunduğu kaliteli ve kalıcı çözümle takdir topladı.
 
Üst Geçit Hizmete Hazır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet