Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yeni Araçlarla Hizmet Daha da Kolay

Arsuz Belediyesi'nin halka daha iyi hizmet etmek için araç filosuna dahil ettiği greyder ilk kez sahaya indi

Yeni Araçlarla Hizmet Daha da KolayWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi, hizmet seferberliğini daha da arttırmak için araç parkını dev bir greyderle zenginleştirdi. Hizmetlerimizin akışını hızlandıracak greyderin Karaağaç Spor Tesisleri'ndeki tanıtım toplantısına Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı. Aracın kazasız ve belasız kullanılması için dualar edilip, kurban kesilmesinin ardından greyder bıçağı ilk kez  Karaağaçspor Sahası'na vuruldu.
 
"Hainler asla emellerine ulaşamayacak"
Konuşmasına İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki hain terör saldırısını kınayarak başlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, " Güne, maalesef çok üzücü haberlerle uyandık.  36 canımız İstanbul'da terör  kurbanı oldu, çok sayıda yaralı vatandaşlarımız var.  Gerçekten çok üzgünüz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik adına güzelliklerin yaşandığı mübarek Ramazan Ayı'nda gerçekleşen bu katliamın hiçbir açıklaması olamaz. Sözde İslamcı olduklarını belirten terör örgütleri yaptıkları bu tür saldırılarla asla emellerine ulaşamayacaklar. Türkiye, asla Ortadoğu'da yaşanan cehennemi yaşamayacak. Hiçbirimiz buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bu menfur saldırıyı gerçekleştiren canileri nefretle, şiddetle kınıyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
 
"Hizmet atağı başladı"
Arsuz Belediyesi'nin toparlanma ve yapılanma sürecini tamamlayarak, hizmet atağına başladığını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, "Takdir edersiniz ki; hizmetler parayla, ekonomiyle, araçla - gereçle ve teknik imkanlarla gerçekleşir. Belediyemizin geçmişten gelen iş makineleri sınırlı sayıda ve  çoğu da eski..   Kapanan belediyelerden devir aldığımız 2 greyderimiz var. Biri şuanda çalışmıyor, perte yakın bir  durumda, diğeri ise aktif durumda. Düşünün bu kocaman coğrafyaya bir greyderle hizmet veriyorsunuz.. Şuanda yeni bir greyder aldık ve ilk defa sahaya iniyor. İlk bıçağını Karaağaçspor Sahası'na vuracak. Yavaş yavaş  teknik parkımızı güçlendiriyor ve yeniliyoruz. Greyderimizin yanında 2 adet silindir, 4 adet damperli kamyon, 4 adet çift kabin pick-up, bir paletli ekskavatör ve bir otobüs alıyoruz. Pikaplarımız sahaya indi, greyderimizi yeni teslim aldık, silindirler, otobüsümüz ve paletli ekskavatörümüz henüz gelmedi. Ekonomik imkan oldukça bu tür araç takviyelerini yapmaya devam edeceğiz. Yeni hizmet araçlarımız, hızla büyüyen ve gelişen ilçemize daha iyi hizmet etmemize olanak sağlayacak. Bu greyderin ilçemize ve hepimize hayırlı - uğurlu olmasını diliyorum" derken daha önce de 2 damperli kamyon, bir yol süpürme aracı ve bir hizmet aracının da  alındığını anımsattı. 
 
Yeni Araçlarla Hizmet Daha da Kolay videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar