Skip Navigation Links

Süme Hasta, Bozkurt Diş Hekimi Olur!!!

'Süme ile Bozkurt birlikte Diş Hekimliği Kliniği açılışı yaparlarsa ne olur? Sorusunun yanıtı haberin içeriğinde yer alırken, küçük bir ipucu vermek i

Sağlık   A+a-



 
“Süme ile Bozkurt birlikte Diş Hekimliği Kliniği açılışı yaparlarsa ne olur? Sorusunun yanıtı haberin içeriğinde yer alırken, küçük bir ipucu vermek istiyoruz:
 
Süme Hasta, Bozkurt Diş Hekimi Olur!!!
İskenderun’a bağlı Arsuz Beldesi her geçen yıl bir kat daha gelişiyor. Çeşitli sektörlerden yatırımların hız kazandığı Arsuz Beldesi, yeni bir diş hekimi kazandı. Diş Hekimi Bilal Akçam, muayenehanesini Arsuz Beldesi Sami Oytun Caddesi üzerinde açtı. Bir gece yarısı diş ağrısıyla kıvranmak yerine Diş Hekimi Bilal Akçam’a 0 326 643 37 52 No’lu telefondan ulaşarak ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.
Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme ile Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt’un açılışını birlikte yaptıkları muayenehanede, dişhekimliğinin son teknolojiyle donatılmış cihazları bulunuyor.
Muayenehane açılışı başarılı, esprili ve mütevazı belediye başkanı tarafından yapılınca, uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek espriler ve şakalar açılışa damgasını vurdu.
Açılış sonrası muayenehanedeki cihazlar hakkında bilgi alan iki belediye başkanı Süme ve Bozkurt, aralarında şakalaşmaya başladılar.
Diş Hekimi koltuğuna oturan Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, kendisiyle barışık bir kişi olduğunu gösterdi ve Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt’tan dişlerini muayene etmesini isterken, 8. Gün Haber’e de haberin başlığını vermeyi ihmal etmedi. “Gökmeydan, Arsuz’un dişini söktü” diye espriyi patlatan Fuat Süme, Diş Hekimi Bilal Akçam’a da çok önemli bir açılış hatırası bıraktı.
Esprilerle dolu neşeli geçen açılışa; Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Orhan Günal, Süleyman Demirel Üniversitesi Çocuk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doçent Doktor Mustafa Akçam, Gökmeydan Belediyesi Hesap İşleri Müdürü İsmail Gökpınar, Arsuz’da yaptığı turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Bora Apart Otel Sahibi Münir Bora, Diş Hekimleri Sedat Zeteroğlu, Musa Culha, Kaan Cengiz ve aile yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 
 



Diş Hekimi Bilal Akçam 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet