Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Culha Her Zaman Esnafın Yanında

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Uluçınar Esnafı ile istişare toplantısında bir araya geldi

Culha Her Zaman Esnafın Yanında Web
TV

Arsuz   A+a-

Her adımında halkın içinde, esnafın yanında yer alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Uluçınar Mahallesi esnafıyla istişare toplantısında bir araya geldi. Arsuz Belediyesi’nde gerçekleşen toplantıda Başkan Culha’ya, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Temizlik İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu, Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Esnafın sorun ve taleplerinin dinlendiği ve karşılıklı çözüm arayışında bulunulduğu toplantıda, Başkan Nazım Culha özellikle çevre temizliği için çöp toplama saatlerinin belirlenmesi ve özellikle yazın artan araç sayısı nedeniyle şehir içi ulaşımın rahatlaması için alınması planlanan ulaşım önlemlerine kadar birçok konuda esnafla istişarede bulundu.
 
Çöpler günde 4 kez toplanacak
Arsuz’un daha temiz ve sağlıklı bir çevreye sahip olması için özellikle yaz sezonu nedeniyle artan nüfus sayısı da dikkate alınarak günde dört kez çöp toplanması kararı alınan toplantıda Başkan Nazım Culha, “İlçe merkezinde hergün 7.30 - 11.00 – 15.30 olmak üzere günde 3 kez, bunlara ek olarak da gece 03.00 – 04.00 saatleri arasında tüm cadde ve sokaklarda çöp toplama işlemi gerçekleşecek. Özellikle esnafımızın en çok yoğun oldukları ve iş yerlerini kapatma saatlerine göre ayarlanan çöp toplama saatlerine herkesin uymasını temenni ediyorum. Sizlerden ve vatandaşlardan ricamız; çöpleri belirlenen saatlerde, çöp poşetlerinin ağzı sıkıca kapatılmış bir şekilde büyük çöp konteynerlerine bırakmanızdır. Çöpler kesinlikle geri dönüşüm veya küçük ölçekli çöp kutularına atılmamalı. Böylece, zamansız bırakılan çöplerin birikmesinin ve bu çöplerin çevre kirliliğine yol açmasının da önüne hep birlikte geçmiş olacağız” dedi.
 
Culha’ya sahil yolu teşekkürü
Esnafın, Sahil Düzenleme Projesi’nden dolayı teşekkürlerini sunmalarının ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, “Halkımızı denizle buluşturacağız dedik ve sözümüzü tuttuk. Rhososs Cafe’den Gözcüler Plajı’na kadar kesintisiz 3,5 kilometre devam eden sahil yürüyüş yolumuzda son aşamaya geldik. Peyzaj ve aydınlatma çalışmaları devam eden sahil yolumuzda, güvenlik tedbirleri zabıta ekiplerimiz ve emniyet güçlerimiz tarafından sağlanıyor” dedi.
İlçe merkezinde trafik sıkışıklığının önüne geçmek için bazı caddelerin trafiğe kapatılması hakkında da istişarede bulunduktan sonra  tek tek sorun ve taleplerini dile getiren esnaflar, toplantıdan dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederek, kendisine her zaman destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.
arsuz esnaf.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />
Culha Her Zaman Esnafın Yanında  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar