Skip Navigation Links

Kardeşlik Sofrası Bu Kez Defne’de Kuruldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi gönüllerde taht kuran iftar sofrasını bu kez Defne'lilerle buluşturdu

Kardeşlik Sofrası Bu Kez Defne’de KurulduWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik duyguları ile maneviyatın güçlenmesi ve bir arada yaşama kültürünün pekişmesi amacıyla sosyal ve kültürel hizmetler sunmaya devam ediyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın il genelinde hemşehrileriyle ekmeğini paylaştığı 'Kardeşlik Sofrası', 24 Haziran Cuma günü Defne İlçesi Uğur Mumcu Alanı’nda kuruldu. 
 
Gerçekleşen iftar etkinliğine Başkan Savaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Serken Topal, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HBB daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
 
VATANDAŞLAR ORUÇLARINI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN EDİLEN DUALARIN ARDINDAN AÇTI 
 
Defnelilerin büyük ilgi göstererek Başkan Savaş'ı teveccühle karşıladığı iftarda, Armutlu Cami Derneği Başkanı Süleyman Mengüllüoğlu Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar okudu. 
 
Menü olarak, meyhane pilavı, şehriye çorbası ve lokma tatlısı ikram edilen iftarda, dualar ilimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliği için edildi.
 
DEFNE'DE BÜYÜK TEVECCÜHLE KARŞILANAN BAŞKAN SAVAŞ, BİRLİK, BERABERLİK VE BARIŞ VURGUSU YAPTI
 
İftarın ardından hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Savaş, mübarek Ramazan ayında tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olması ve tüm dünyada birlik, barış ve merhametin hüküm sürmesi temennisinde bulundu
defne ıftar.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />
Kardeşlik Sofrası Bu Kez Defne’de Kuruldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet