Skip Navigation Links

İSTE Bahçesinde ilk İftar ve Renkli Görüntüler..

İskenderun Teknik Üniversitesi 2015-2016 öğretim yılı kapanış töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli’nin verdiği iftarla devam etti.

İSTE Bahçesinde ilk İftar ve Renkli Görüntüler.. Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi 2015-2016 öğretim yılı kapanış töreni ve mezunlara diploma ve hediyelerinin verildiği muhteşem törenin ardından Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli’nin verdiği iftarla devam etti.

Rektörlük bahçesinde verilen iftar yemeği, mezunlar, aileleri ve İskenderun Teknik Üniversitesi akademik kadro ile personelini biraraya getirdi.

Masaları tek tek gezen İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, sıcak ve samimi sohbetiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Doğallığı ve samimiyeti, bilimsel çalışmaları, vizyonu, akademik kadro ve öğrenciler üzerindeki pozitif yaklaşımıyla gönüllerde taht kuran Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, iftara katılan mezunların ailelerinin de ilgi odağı oldu.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin ilk iftar yemeğinin mönüsü ise oldukça zengindi. Bölgenin en çok tercih edilen yemek şirketlerinden Öksel Yemekçilik’in hazırladığı iftar programında, standart mönünün dışına çıkılarak zengin bir sofra hazırlanmış olması ise herkesi memnun etti.

Öksel Yemekçilik yetkilileri de iftar programının tüm hazırlıkları ve sonuna kadar takip ederek, aksama yaşanmaması için çaba sarfettiler. 

 
 
 
İSTE Bahçesinde ilk İftar ve Renkli Görüntüler..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet